Nasıl istersen3 çeyrek kurutalim mı bu bayanları 40.5 alt diyerek
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Nasıl istersen3 çeyrek kurutalim mı bu bayanları 40.5 alt diyerek
Pompake kurutike3 çeyrek kurutalim mı bu bayanları 40.5 alt diyerek
Sorma kanka3 çeyrek kurutalim mı bu bayanları 40.5 alt diyerek
Bol şanslar olsunKuruyoruz rastgele
Ne bastık kankaKuruyoruz rastgele
hadi bol şans kanka isabet alamasınalrKuruyoruz rastgele
Allahtan cam tavan *** bişey olmamış hayvanın ağzı yüzü kan manyak ** çatından atladı gözümün önünden geçtiAHAHAHHAHAHAHAHAHAUAA
40.5 alt kasa buda gelirse 2 adım kalıyorNe bastık kanka
Gece gece tobeeeAllahtan cam tavan *** bişey olmamış hayvanın ağzı yüzü kan manyak ** çatından atladı gözümün önünden geçti
Sorma la şok oldumGece gece tobeee
7/24 yalanla besliyorlar zaten milleti bro. Dere yataklarina binalar yapilmasin diyen insanlari öldürdü bu iktidar gaz bombalariyla (Artvin'de Metin Lokumcu hoca mesela) yapmayin etmeyin dedik doğa anaya zarar vermeye devam ettiler memleketin anasini bellediler belliyorlar da hala.. Diyecek söz bulamıyor insan bazen hocam. Gidip çay atar insanlarin kafasina malum herif. Eger ki o çayı ne zaman almazsa millet uyanmis demektirValla knk olayın olduğu yere çalışmaya gittim o haberde görülen ilcedeydim haberler yalan söylüyor resmen ilçe yok oldu çok ölü var
Benim arkadaş da ayancıkta köprüler yıkılmış çocuk arabayı alıp gelemiyor kıyaya ceset vuruyormuş her sabahValla knk olayın olduğu yere çalışmaya gittim o haberde görülen ilcedeydim haberler yalan söylüyor resmen ilçe yok oldu çok ölü var
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!