iyi geceler dostumNe güzel üst ten gidiyorduk şeytan dürttü alt girdik neyse arkadaşlar sinerji için teşekkür ederim yarın çekim gelsin rol deeamke herkese hayırlı geceler yatalım Sabah iş var
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
iyi geceler dostumNe güzel üst ten gidiyorduk şeytan dürttü alt girdik neyse arkadaşlar sinerji için teşekkür ederim yarın çekim gelsin rol deeamke herkese hayırlı geceler yatalım Sabah iş var
Sıkıntı yok kanka fazla girmiyorum pek sonu güzel bitsin hadi ??Yine geç kaldın kanki ?
Hiç sorma nasıl oluyor bende anlamadım35.5 baremden bı anda 48.5 oldu
4 dakika da 11 sayı gelmeyecek imkansızSut attım mı sokamıyolae ama pota altı girdim mi cok kolay atıyolar 3 hucum bos dondu 30 saniye de ** faul
4 dk olması değil sorun karılar cok hızlı hucum ediyo süre kullanmıyor4 dakika da 11 sayı gelmeyecek imkansız
Şunu yazana kadar 6 sayı olmuş ***4 dakika da 11 sayı gelmeyecek imkansız
Yok knk rol bitti çekim verdim işte pokerde 20 TL'ye 1000 aldım kusuratla rol yaptık o da olmadıSıkıntı yok kanka fazla girmiyorum pek sonu güzel bitsin hadi ??
1 dk boş4 dk olması değil sorun karılar cok hızlı hucum ediyo süre kullanmıyor
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!