Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bi gelmedi seninde ?Hay Mk 30 da tıkandı kaldi
Hic sorma yavBi gelmedi seninde ?
Ben dediklerinin aynısını yaptım parayı 2000 tl yapmama rağmen cekimi iptal edip bakiyeyi 2000 tl yapmanız gerekiyor diye site içi mesaj atmışlar.Ben de site içi mesaj atıp Kuponu kendilerine yolllayıp tekrar çekim verdim bakalım neler olacak
kanka sen 100 tl 2000 yaptın yani 600 e sabitlenişler 600 ü 2000 yap diye kural yok diye biliyorum görmedim ben ama bir kulp mutlaka bulurlarBen dediklerinin aynısını yaptım parayı 2000 tl yapmama rağmen cekimi iptal edip bakiyeyi 2000 tl yapmanız gerekiyor diye site içi mesaj atmışlar.Ben de site içi mesaj atıp Kuponu kendilerine yolllayıp tekrar çekim verdim bakalım neler olacak
Sanada Günaydınkanka sen 100 tl 2000 yaptın yani 600 e sabitlenişler 600 ü 2000 yap diye kural yok diye biliyorum görmedim ben ama bir kulp mutlaka bulurlar
Bakalım kanka ne olacak sonuç bekliyoruzkanka sen 100 tl 2000 yaptın yani 600 e sabitlenişler 600 ü 2000 yap diye kural yok diye biliyorum görmedim ben ama bir kulp mutlaka bulurlar
600 çekim ver. Odemiyor larsa millet boşuna ugrasmasinBen dediklerinin aynısını yaptım parayı 2000 tl yapmama rağmen cekimi iptal edip bakiyeyi 2000 tl yapmanız gerekiyor diye site içi mesaj atmışlar.Ben de site içi mesaj atıp Kuponu kendilerine yolllayıp tekrar çekim verdim bakalım neler olacak
günaydın portugalSanada Günaydın
fraudcunu büyük hitmalle slaklığı snaırım 100 600 yaptı falan zannetti sanırım 600 2 k yap derdir çözer büyük hitmalle600 çekim ver. Odemiyor larsa millet boşuna ugrasmasin
Günaydın. Artık telefonu kapatıp hanıma vereceğim. Saklasin işe gitmem dışında bana vermesingünaydın portugal
ne oldu hayırdır kesin yakalandın :dGünaydın. Artık telefonu kapatıp hanıma vereceğim. Saklasin işe gitmem dışında bana vermesin
Yok yahu foruma vs girmeden duramiyorum bağımlılık oldu sanırım ondan dolayıne oldu hayırdır kesin yakalandın :d
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!