k.b reis ilk mac cok temiz patlamazsa sasircam ?Laga luga yapma tipster hayro abimize
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
k.b reis ilk mac cok temiz patlamazsa sasircam ?Laga luga yapma tipster hayro abimize
ne olduğunu anlayamadan bitecek maçlar kısa zamandaOha *** gerçek mi 10 maç var bide takip şart ?
Ben ediyorum çıkmadık Candan can çıkmaz ya olursa?KANKA KİMSE TAKİP ETMEZ Kİ
mesela ilk maç başladı şu an 35 dk. sonra olumlu sonuçlanabilirne olduğunu anlayamadan bitecek maçlar kısa zamanda
kim ugrasacak roll yapmıyor diye dalga geciyoduk yapıyor da 40 mac varBen ediyorum çıkmadık Candan can çıkmaz ya olursa?
Bol şanslarbol şanslar.3 kişi 30 tl papara listeci 30 tl. takip şart
Bunada şükürkim ugrasacak roll yapmıyor diye dalga geciyoduk yapıyor da 40 mac var
Knka sen maclari takip gelirse listeyi yap bana ver bende sana veririm bol şanslarmesela ilk maç başladı şu an 35 dk. sonra olumlu sonuçlanabilir
muriç öyle sık takibe gerek yok zaten 15-20 dk da bak işte kim var kim yok diyeKnka sen maclari takip gelirse listeyi yap bana ver bende sana veririm bol şanslar
Tmmdirmuriç öyle sık takibe gerek yok zaten 15-20 dk da bak işte kim var kim yok diye
Hedef 2030 Reis Allahın İzniyle Ya Allah Bismillahproleter maçından erken patladık kusura bakmayın ilk rol kısa sürdü diğer rollerde inşallah başaracağız
GİTTİ 200Arkadaş İyi Analiz Yapmış 200 Tl Bastım Kupona Dost Teşekürler @hayro45
Ben TakipteyimListe
Takip etmeyen çıkar beyler
Bol şanslar suanlik katilimci 0 tipster hayro abi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!