Helal olsun dostumARKADAŞLAR YARIN MAHKEMEM VAR BELKİ ARANIZDA ARTIK OLMAYA BİLİRİM HERKES ŞİMDİDEN HAKKINI HELAL ETSİN %50 BAKALIM HER ŞEY...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Helal olsun dostumARKADAŞLAR YARIN MAHKEMEM VAR BELKİ ARANIZDA ARTIK OLMAYA BİLİRİM HERKES ŞİMDİDEN HAKKINI HELAL ETSİN %50 BAKALIM HER ŞEY...
Konu helallik ver hakkınıKonu Ne Ben kararı veriyim
Haram zıkkım olsunKonu helallik ver hakkını
ajajajjajajajaHaram zıkkım olsun
Benim peşimde 9 sene var almıyorlar dostum cezaevleri dolu bide pandemi muhabbetleri elbet alıcaklarda şimdilik rahat ayrıya 2 kere itiraz halkın var bunların geri donusu enn az. 2 yıl daha dışarıda kalırsınYaralama yaw
iNŞALLAH ya bakalımBenim peşimde 9 sene var almıyorlar dostum cezaevleri dolu bide pandemi muhabbetleri elbet alıcaklarda şimdilik rahat ayrıya 2 kere itiraz halkın var bunların geri donusu enn az. 2 yıl daha dışarıda kalırsın
cok sacma yerde bildiri geliyorchat bölümü açılmış
Kara Cahil Gibisincok sacma yerde bildiri geliyor
** ordq chat mi acilirKara Cahil Gibisin
Olay yaralama ufak tefek bir suc uzun zamandır sucum yok zaten ertelendi ertelendi coronadan yarına hayırlısıBen adliyede gardiyanım sorun ne çözüm bulayim
Hiç bişey olmaz. O zaman acıga bile gitmezsin aman dikkat et. Toplarlar toplarlar Bi kere alınırsın daha önceden yedıgın 10 günü bile eklerler.Olay yaralama ufak tefek bir suc uzun zamandır sucum yok zaten ertelendi ertelendi coronadan yarına hayırlısı
Öncesi sıkıntı zaten bakma kendimizi buraya verdik aleme uzak duruyoz beladanHiç bişey olmaz. O zaman acıga bile gitmezsin aman dikkat et. Toplarlar toplarlar Bi kere alınırsın daha önceden yedıgın 10 günü bile eklerler.
Ben yaralama dan 5 sene aldım 1 atı kapalı cezaevi 11 ay acık ceza evi sonra denetimli serbestlik 1 sene anca yattım yani onun sebebi de suç tekrarı tekerrür e girdimi acımıyor larOlay yaralama ufak tefek bir suc uzun zamandır sucum yok zaten ertelendi ertelendi coronadan yarına hayırlısı
Benimde en yakın sucum 3 4 sene önce onların ceremesini çekiyoruzÖncesi sıkıntı zaten bakma kendimizi buraya verdik aleme uzak duruyoz beladan
Amcana selam söyleAmcam hakim en az 10 sene yatar diyor
Ya olum bir s.git ciddi olayda bile güldürüyorsunAmcam hakim en az 10 sene yatar diyor
Basit yaralama ise alacsgın 6 7 ay onunda yataaro yok zatenYa olum bir s.git ciddi olayda bile güldürüyorsun
Ossuruk Hapiste Yatak kalmadı Pandemiden Üst üste Yatıyolar Seni almazlar orayaYa olum bir s.git ciddi olayda bile güldürüyorsun
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!