Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bonus Herkese 20 TL Bedava Borsa

Esmerezel21

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
KYC’siz, sadece mail doğrulama ile 2HMT kazanın !

Human Protocol sitesinin kendi coini HMT coin,
Referans ile üye olanlara 2 HMT coin hediye veriyor. Coin şuan 10TL'den işlem görüyor ve bir çok borsada gate.io, bitmart gibi büyük borsalar dahil işlem görüyor.

RefCode: qxQJjWPpfE

Referans kodu yazmazsanız, 10 tl kazanırsınız.

Kazandığınız 20 TL yi anında çekebilirsiniz, herhangi bir kilitli kalma durumu yok. Siteye üye olun, üye olurken referans kod kısmına size vereceğim kodu yazın. Referanssız üye olursanız, 10 TL kazanırsınız. Referans kodu ile +10 TL toplamda 20 TL kazanmış oluyorsunuz.

Üye olduktan sonra 2 soru çıkacak karşınıza, herhangi bir şıkkı işaretleyebilirsiniz. Siteyi nereden buldunuz gibi şey soruyor bu kadar. Mail şifre ile üye oluyor, herhangi bir kimlik onay vb süreç yok. 1 dakika da hesap açabilirsiniz.

Daha sonra 2 HMT hesabınıza anlık tanımlanıyor ve hangi borsaya çekmek isterseniz cüzdan adresinizi yazıp çekim yapabiliyorsunuz.

O kadar yazı yazdım emeği saygı beğeni:)

Ekli dosyalar

• IMG_20211112_111648_306.jpg
    IMG_20211112_111648_306.jpg
    46.1 KB · Görüntüleme: 7

Berkay10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı

Referans ile üye olanlara 2 HMT coin hediye veriyor. Coin şuan 10TL'den işlem görüyor ve bir çok borsada gate.io, bitmart gibi büyük borsalar dahil işlem görüyor.

Kazandığınız 20 TL yi anında çekebilirsiniz, herhangi bir kilitli kalma durumu yok. Siteye üye olun, üye olurken referans kod kısmına size vereceğim kodu yazın. Referanssız üye olursanız, 10 TL kazanırsınız. Referans kodu ile +10 TL toplamda 20 TL kazanmış oluyorsunuz.

Üye olduktan sonra 2 soru çıkacak karşınıza, herhangi bir şıkkı işaretleyebilirsiniz. Siteyi nereden buldunuz gibi şey soruyor bu kadar. Mail şifre ile üye oluyor, herhangi bir kimlik onay vb süreç yok. 1 dakika da hesap açabilirsiniz.

Daha sonra 2 HMT hesabınıza anlık tanımlanıyor ve hangi borsaya çekmek isterseniz cüzdan adresinizi yazıp çekim yapabiliyorsunuz.

Eline sağlık denicem simdi

Berkay10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı

Knk hangi btc adresinimi yazivam

Esmerezel21

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Hmt değeri şuan 10 lira arkadaşlar, 2 hmt veriyorlar üye olduğunuzda

Jeastek77

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
böyle borsalarda çekim yaptığınızı paylaşsanız daha iyi olur referans kasmak için çabalıyorsunuz gibi geliyor

Esmerezel21

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
böyle borsalarda çekim yaptığınızı paylaşsanız daha iyi olur referans kasmak için çabalıyorsunuz gibi geliyor
Dostum çeken var diye paylaşıyoruz zaten çekilmiyorsun neden kendimi yorup o kadar yazı yazayım? Çekimi verdim ben gelince ss atarım buraya

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap