pardonelimkaydı
Kayıtlı Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ana avrat da sovulmez gerci bu durumda neden sövmüş onuda anlamadım daAna avrat sövdü sonra dedi ki takip ediyorum anlamında yazdım ulan maçı izlemekle animasyon takip etmek apayrı olay.
Ayıp etmiş mk sadece neyi izliyon yazmışsın cidden ayıp etmiş@dembele3538 devamına sen bakarsın olayın başlangıcı bu mesaj.
Herkes çok gergin ?Ana avrat da sovulmez gerci bu durumda neden sövmüş onuda anlamadım da
Tamamda dostum anne baba gibi kutsal şeylere küfür edilmezHerkes çok gergin ?
Şahsına küfür et ama anne baba olmazTamamda dostum anne baba gibi kutsal şeylere küfür edilmez
Sağlık olsunVAYY BEEE ŞU KOSTARİKA MAÇINII KAÇIRMIŞIZZ YAAAAAAA...
Ayıp etmiş mk sadece neyi izliyon yazmışsın cidden ayıp etmiş
Utah maçı 3 çeyrek üst ?VAYY BEEE ŞU KOSTARİKA MAÇINII KAÇIRMIŞIZZ YAAAAAAA...
Yemin olsun direk küfür etmiş ya hala gülüyorum mk. ?????Sonra takip ediyoruz dedim diyo xd maç izliyorum ile takip ediyorum eş anlamlı zaten benim hatam.
Kasa kaçYAA BEYLERR 69 TL KALDI ÇEVRİMM ACABA MEKSİKA MAÇINA Bİ 190 SALLAYAYIMMM DİYORUMM AMA .. NE DERSİNİZZ..
690 TLYAA BEYLERR 69 TL KALDI ÇEVRİMM ACABA MEKSİKA MAÇINA Bİ 190 SALLAYAYIMMM DİYORUMM AMA .. NE DERSİNİZZ..
Bende diyorum ne ara 69 a düştü690 TL
KASA 637.5 KALAN ÇEVRİM 690 TLKasa kaç
Reis aklında duracağına sallaKASA 637.5 KALAN ÇEVRİM 690 TL
****** et meksikayı sana dediği mi oynaYAA BEYLERR 69 TL KALDI ÇEVRİMM ACABA MEKSİKA MAÇINA Bİ 190 SALLAYAYIMMM DİYORUMM AMA .. NE DERSİNİZZ..
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!