Kesene bereketBu arkadaşlar dm yoluyla iletişime geçip papara bilgilerini alacağım..Çekim talebinde bulundum gelince ödemeler yapılacaktır.. Herkesin emeğine yüreğine sağlıkk..Güle güle harcasınlarr..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kesene bereketBu arkadaşlar dm yoluyla iletişime geçip papara bilgilerini alacağım..Çekim talebinde bulundum gelince ödemeler yapılacaktır.. Herkesin emeğine yüreğine sağlıkk..Güle güle harcasınlarr..
Arkadaşım sen bi önceki rollingde kazandığın için şu an yoksun listede.kardas ayıptır valla gece gece o kadar takıp ettik bastan demen lazımdı uyumadım roll yuzunden
dm atılmıyo sana babaArkadaşım sen bi önceki rollingde kazandığın için şu an yoksun listede.
kardesım kacsaattir takıp edıom yaptıgın dogru olmaz odul alan bidaha alamaz die bisey demedinArkadaşım sen bi önceki rollingde kazandığın için şu an yoksun listede.
Kesene bereket allah razı olsun senden İyi geceler Allah'a emanet ol görüşürüz yarın ??Bu arkadaşlar dm yoluyla iletişime geçip papara bilgilerini alacağım..Çekim talebinde bulundum gelince ödemeler yapılacaktır.. Herkesin emeğine yüreğine sağlıkk..Güle güle harcasınlarr..
Kardeşim saygı duymak lazım ?kardesım kacsaattir takıp edıom yaptıgın dogru olmaz odul alan bidaha alamaz die bisey demedin
Yarın yine olur aga sıkma canınıkardesım kacsaattir takıp edıom yaptıgın dogru olmaz odul alan bidaha alamaz die bisey demedin
kardes sen ne dion ya roll yuzunden kac saatir duruom soylese bende takıp etmezdımKardeşim saygı duymak lazım ?
sana yapılsa burayı yakarsın kendıne gel saat kac haberın varmıYarın yine olur aga sıkma canını
Seninn yaptığınn resmennn çingenelikkk.. Bi dahaa sayfamaa gelmeeeeeee.........kardes sen ne dion ya roll yuzunden kac saatir duruom soylese bende takıp etmezdım
@Berlin buraya baksana bi sana zahmet kım haklıymısSeninn yaptığınn resmennn çingenelikkk.. Bi dahaa sayfamaa gelmeeeeeee.........
adam ol adam saat kac haberın varmı bastan belirtmek zorundasınBöyleee paragözzzz insanlarlaaa daha daa işimm olmazzzzzzzzz.
Buyrun Sorun Nedir@Berlin sana ahmet bii bakabilir misinnn..
senın yaptıgın dogrru degıl dogru derse senden ozurde dılerım cıngene falan dıon kendıne gel@Berlin sana ahmet bii bakabilir misinnn..
Ayıp yaptığın bugün 2-3 yerden ödül aldın kardeşimadam ol adam saat kac haberın varmı bastan belirtmek zorundasın
bu zencci önceki roll dee ödül kazandıı ..şimdidee isyan ediyoo beni listeye almadın diyee kazanmayan arkadaşlara yardımcı oluyorummBuyrun Sorun Nedir
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!