Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rolling Hocanın Dönüşü-Dümen Rolding A.Ş

Dümenci Hoca

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Merhaba dostlar baya bir süredir yoktum çalışıyordum .. hesabı başkasına devretmiştim geri aldım az sonra bir rolling açacam bu forumda dağıtım yapanlar tek dahildir gerisi katılsa da olası kazancta ödülden faydalanamaz! Sponsor sitelerden hangisini tavsiye edersiniz ?

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Merhaba dostlar baya bir süredir yoktum çalışıyordum .. hesabı başkasına devretmiştim geri aldım az sonra bir rolling açacam bu forumda dağıtım yapanlar tek dahildir gerisi katılsa da olası kazancta ödülden faydalanamaz! Sponsor sitelerden hangisini tavsiye edersiniz ?
Hocammmmm hosgeldın liste bende dengebet loanabet yapıştır

CaptainJackSparrow

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Vay Haydar hoca saygilar nasilsin?

Dümenci Hoca

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ne ss i kardeşim ödül de 15 lira çıktı 30 at yarın atayım 15 dedin ne attın nede cevap yazdın ben silerim mesajları bırakmam öyle inkar ediyorsan senin karakterin ben vereceği alacağı unutmam
Sana diyorum ki hesap başkasında idi ondan olayı anlamaya calisiyorum 15 lira için ben cevap mi vermeyecem dm gel dedim sana

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap