Bu adamda belge bitmez ayık olun ?Evet ya avciyim para istedigin telegram sayfasini niye sildin la????
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu adamda belge bitmez ayık olun ?Evet ya avciyim para istedigin telegram sayfasini niye sildin la????
La abi 10 lira istedim mk ayrıca ben hep siliyorum açtırma şimdi şom ağzımıEvet ya avciyim para istedigin telegram sayfasini niye sildin la????
İyidir knka ne olsun eskilerden kim kaldi?Oo sen de yaşıyorsun daha nasılsın kanka
Dengeden çektim betovise de bakalm@Dümenci Hoca betovisi deneyebilirsin çekimler çok hızlı.
Hoca hadi basla gevrzelıgı bırak ??Dengeden çektim betovise de bakalm
İki gün once 180 TL dagittik seni dağıtım yaparken görmüyorum artik isler kesat mi la midye falanLa abi 10 lira istedim mk ayrıca ben hep siliyorum açtırma şimdi şom ağzımı
Hesabını niye başkasına veriyorsunki?Sana diyorum ki hesap başkasında idi ondan olayı anlamaya calisiyorum 15 lira için ben cevap mi vermeyecem dm gel dedim sana
Bıraktım alemi 2 ay ama geri döndüm calisiyordum dost ..dm at kardeşine bıHesabını niye başkasına veriyorsunki?
Foruma girdiğim mi var midye işi bitti bu sene yağmurdan hayret sen 180 tl dağıttın he inanılmazİki gün once 180 TL dagittik seni dağıtım yaparken görmüyorum artik isler kesat mi la midye falan
He ya inanilmaz sen şok demi bi siz biliyorsunuz herşeyi zaten ??Foruma girdiğim mi var midye işi bitti bu sene yağmurdan hayret sen 180 tl dağıttın he inanılmaz
ağlama parasız kalınca senin kafana vurmuş ?Mesleği o telefonunda l harfine basınca listeyi aldım yazıyo direk
çekimler hızlı gerçekten max 10 dakikaDengeden çektim betovise de bakalm
Ulan ben ne liste yaparım ne role 40 yılda bir makara yapıyoruzağlama parasız kalınca senin kafana vurmuş ?
Betovis yatrdim havale geçmesini beklyormçekimler hızlı gerçekten max 10 dakika
Şu forumda bi ekmeğini yiyemedik ne attıysan borç attın hepsini aldın muric ama sen benden o cukkayı sonunda aldınHe ya inanilmaz sen şok demi bi siz biliyorsunuz herşeyi zaten ??
fazla havaleye takma kendini kanka sıkıntılıBetovis yatrdim havale geçmesini beklyorm
bendede var belgeler belge işlemiyo buralarda dağıtım yapanlar haksız olsada ağa dayı oluyo neyseBu adamda belge bitmez ayık olun ?
Kaç kişi kaç bakiye kaç ona göre uyicam bol şans dileyipBetovis yatrdim havale geçmesini beklyorm
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!