yardımcı olma sansınız yokmudur acabaParanla rezil olmak buna denir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
yardımcı olma sansınız yokmudur acabaParanla rezil olmak buna denir
onceden oyle yatırım yapardım en egc 3 dkya hesaptaydı uzun surmuyorduKardeş hemen yansımaz o belki 24 saat bile sürebilir
Buna site harici kimse yardımcı olamaz ki. Kartla yatırımlarda bazen böyle şeyler oluyor. Sitenin parayı sistemlerinde görüp yansıtması lazımyardımcı olma sansınız yokmudur acaba
neresi enteresan bunun sımdı duzunce bısey dedıkYeni uyelik ve ilk mesage şikayet... Enteresan
Napsin denize düşen yılına sarılır siteler bizim 100 tl kazancı odemeyince sponsor forum vs arıyoruz adam 3k için hayda hayda yardım ararYeni uyelik ve ilk mesage şikayet... Enteresan
200 at hemen halledelim ?yardımcı olma sansınız yokmudur acaba
yardım etsene sen çözersinNapsin denize düşen yılına sarılır siteler bizim 100 tl kazancı odemeyince sponsor forum vs arıyoruz adam 3k için hayda hayda yardım arar
Enteresan olan eğer böle bişey le karsilasmasa idin üyelik açıp acmayacagin mevzusu yoksa mağduriyete bişey demiyorumneresi enteresan bunun sımdı duzunce bısey dedık
Enteresan olan eğer böle bişey le karsilasmasa idin üyelik açıp acmayacagin mevzusu yoksa mağduriyete bişey demiyorum
Kaç forumda takılıyor sunSponsor forum vvar 2 3 tane gidip orada halledebilirsin
Firsatci200 at hemen halledelim ?
yardım etsene sen çözersin
özelden ayzarmısın senın kapalı hangı fruma sponsorsaSponsor forum vvar 2 3 tane gidip orada halledebilirsin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!