Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
@Cevik42 devam küçük küçük cevohunterEkli dosyayı görüntüle 6765
Bu şekilde diyorlar. Bonus alıp ve ana paranla tek oynayıp çekime gitmişsin.
Ekli dosyayı görüntüle 6765
Bana da aynısını yapmışlardı bonus hunter diyip sadece papara çekebilirsin dediler paparam blokeli dediysem de dinlemediler. Saygısızca madem çekemezsiniz falan dediler sonra kadının biri aradı çekin hesabını kapatıcaz dediEkli dosyayı görüntüle 6765
Wow hiçbir site bana öyle demedi be nasıl canlarını yaktiysanizBana da aynısını yapmışlardı bonus hunter diyip sadece papara çekebilirsin dediler paparam blokeli dediysem de dinlemediler. Saygısızca madem çekemezsiniz falan dediler sonra kadının biri aradı çekin hesabını kapatıcaz dedi
Bana da aynısını yapmışlardı bonus hunter diyip sadece papara çekebilirsin dediler paparam blokeli dediysem de dinlemediler. Saygısızca madem çekemezsiniz falan dediler sonra kadının biri aradı çekin hesabını kapatıcaz dedi
Varsa alacaksın kanka işlerine gelmiyorsa yapmasınlar promosyon bu kadar basit kazandın mı koyuyor bunlara kazanmıyacaksın hiçBonus hunter neye göre deniliyor bilmiyorum ama ben sürekli %50 almak için yatırırdım yalan yok, 500 e 250 iyi bonus yani. Bana hiç sorun yaşatmadılar.
Varsa alacaksın kanka işlerine gelmiyorsa yapmasınlar promosyon bu kadar basit kazandın mı koyuyor bunlara kazanmıyacaksın hiç
Bonus hunter ne demek lan??
İp derken. Karakterine bak. Bonus avcısı diyorsunuz vermeyin o zaman. 10 kere çevrim mı yapacam ana paramı. bak heleEkli dosyayı görüntüle 6765
#huhuödeparayiArayıp bizi diğer sitelerden ayıran bilmem ne bonusumuz bilmem ne promosyonumuz. Lafa geldi mi sizden iyisi yok. Size o parayı yedirmeyecem. Yarın 10 u beklerim.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!