Dışarı çıkmak için bi sebep yok hanım nereye gidiyorsun demeyecek miNiye gidemiyorsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dışarı çıkmak için bi sebep yok hanım nereye gidiyorsun demeyecek miNiye gidemiyorsun
Hani sen taşfırın erkeğiydin ***Dışarı çıkmak için bi sebep yok hanım nereye gidiyorsun demeyecek mi
Kilibikkkkk???Dışarı çıkmak için bi sebep yok hanım nereye gidiyorsun demeyecek mi
Izin alan kim yahu. Ne diye çıkacağım ki yalan atmak istemedigimden bekara karı bosamak kolayHani sen taşfırın erkeğiydin ***
Dışarı cıkmak icin kadından izin alıyorsun yazık sana meto dayı
TAŞ FIRIN ERKEĞİ OLSAYDIN KARIN SANA NEREYE CIKIYORSUN DİYEMEZ ZATEN KILIBIK METİNIzin alan kim yahu. Ne diye çıkacağım ki yalan atmak istemedigimden bekara karı bosamak kolay
Rayong futbol vardı ev ilk yarı 2-1 ondeyken 3 oranı vardı ona oynayacaktim 4-1 olmuşTAŞ FIRIN ERKEĞİ OLSAYDIN KARIN SANA NEREYE CIKIYORSUN DİYEMEZ ZATEN KILIBIK METİN
TÜHHHHHRayong futbol vardı ev ilk yarı 2-1 ondeyken 3 oranı vardı ona oynayacaktim 4-1 olmuş
Kilibik degil modern erkek??TAŞ FIRIN ERKEĞİ OLSAYDIN KARIN SANA NEREYE CIKIYORSUN DİYEMEZ ZATEN KILIBIK METİN
Kılıbık dayı herkes sen gibi masaya yumruugnu vuramazKilibik degil modern erkek??
Benmi masaya yumruk????Kılıbık dayı herkes sen gibi masaya yumruugnu vuramaz
EVETBenmi masaya yumruk????
Rahmetli babam derdi ki karidan korkmayan allahtan korkmaz??
Mekani cennet olsun. Amcam doğru söylemiş.Rahmetli babam derdi ki karidan korkmayan allahtan korkmaz??
Rahmetliden bahsederken bile gülüyor yahuRahmetli babam derdi ki karidan korkmayan allahtan korkmaz??
inglizce katili ve kılıbık seniOooo kadircan da buradaymis gudmorning efenim
D:d lolipop var D:
Ooooo çok güzelD:d lolipop var D:
100 tl Son kumar param vardı 70 i yatirdim yine lose MK. Son 5 tl kaldi onu da bi maça attım mk iddiasını birakayim olmuyorD:d lolipop var D:
Oynadım da tekli almadım yine lose ??@Zagor tttt Adana kebaba oynadin mı yine
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!