Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok Haklısın dostum konuş arkandayım Vatan Haini Bunlarliste alcan dıe para alıosun nasıl her seferınde yanlıs yazıosunuz anlamıom bırakın bu ayakları ben daha yokum aga burda modorator lıste almadıgı hıcbı rollıng e katılmam daha
kullanıcıların lıste aldıgı etkınlıklere bosuna katılmaya gerek yok her turlu dolap donuyo
kardesim begenin yok ayıp ediyorsun kimin hakkı varsa listedeliste alcan dıe para alıosun nasıl her seferınde yanlıs yazıosunuz anlamıom bırakın bu ayakları ben daha yokum aga burda modorator lıste almadıgı hıcbı rollıng e katılmam daha
kullanıcıların lıste aldıgı etkınlıklere bosuna katılmaya gerek yok her turlu dolap donuyo
Ohh Çok severimBatuuu al benim yerime
Kardeşim sakin ol beğenmemişsin bende baktım ondan görmemiştir iftara atma durup dururken yükselmeliste alcan dıe para alıosun nasıl her seferınde yanlıs yazıosunuz anlamıom bırakın bu ayakları ben daha yokum aga burda modorator lıste almadıgı hıcbı rollıng e katılmam daha
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!