tmm broŞANSSIZIZ KANKA *** SIKINTI ÇIKARDILAR NASİP OLURSA BİRAZDAN DEVAM EDERİZ PCNİN ŞARJ ALETİNİ ALIP GELİCEM 5 10 DK
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
tmm broŞANSSIZIZ KANKA *** SIKINTI ÇIKARDILAR NASİP OLURSA BİRAZDAN DEVAM EDERİZ PCNİN ŞARJ ALETİNİ ALIP GELİCEM 5 10 DK
Bende öyle hala öyle düşünüyorum usta çok iyiydik ama malesef yapti gibi cunku düğününden sonra ne oldu çatışma çıkması lazım usta düğünde başka açıklaması olamazKanka sedo yapmazdı. Mutlaka bı sıkıntısı vardır
Mİktar çok değil. Ne olursa olsun benden isterdi o. Ben de diyorum kaç gündür neredeBende öyle hala öyle düşünüyorum usta çok iyiydik ama malesef yapti gibi cunku düğününden sonra ne oldu çatışma çıkması lazım usta düğünde başka açıklaması olamaz
Bozdurdu kuponu90 kaç dakikadır 1 gol yok yahu
kanka kesin parayı basmıştır 1 haftadır piyasada yokkBekledim usta 1 hafta bekledim daha ne yapıyım
tmTop yok ortada olsa verirdim
boşunamı üzüldümBozdurdu kuponu
Yenisi gelecek galiba ?boşunamı üzüldüm
Ula niye aynı nick almadınSedoooo bana bunu nasıl yaparsın burayada gelme sedooo ??
basket gelsin yahu yıllarca futbol oynadım ama futbol bahsinden nefret ediyorum anca galipken 2 oran gördügüm takıma oynuyorumYenisi gelecek galiba ?
baskettt çiler kralııBasket yap knka
Ben pokeri merak ediyorum öğrenirsem bırakırım hrpsini?basket gelsin yahu yıllarca futbol oynadım ama futbol bahsinden nefret ediyorum anca galipken 2 oran gördügüm takıma oynuyorum
Kanka futbolu bekleyecek kadar sabır kalmadıbaskettt çiler kralıı
****** et onu tam öğrenene kadar kumar oyuncak dermanın kalmaz zatenBen pokeri merak ediyorum öğrenirsem bırakırım hrpsini?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!