Maçlar çok zor ya vallah oynanacak maç değil resmen zoraki oynamisin kardeşim fikstür de maçta yok NBA varmidi en azından onlara alsaydın bakalım kısmet ne olacak bol sans
@easyWonnn43
@easyWonnn43
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Gelir gelir bu beni diğeri korkutuyorbunu diğer maç başlayana kadar içeri alsak
kralin en buyuk oglu bende sana yazmistim simdi diger tarafta hosgeldin sefa getirdin@Redkitx6 yokmuu burdaaa
yazayım hadi kanka bol şanssKanka o lanet yerden geliyom yeni kaydoldum benide yazda takip ediyim ya canım sıkılıyor
Ooooo kimleri görüyoruzBol şanslar
orda da burdaa kanka sıkıntı yok bilirsin benim kimseye düşmanlıgım yok devamkeeekralin en buyuk oglu bende sana yazmistim simdi diger tarafta hosgeldin sefa getirdin
Hoşgeldin kardeşim. Herkes doğru yolu buldu. Karaktersizlik yapan insanın yanında durulmaz bir dakika zatenKanka o lanet yerden geliyom yeni kaydoldum benide yazda takip ediyim ya canım sıkılıyor
lzlanda severis nasip artık başkan nba sarmaz daha raylar oturmadıMaçlar çok zor ya vallah oynanacak maç değil resmen zoraki oynamisin kardeşim fikstür de maçta yok NBA varmidi en azından onlara alsaydın bakalım kısmet ne olacak bol sans
@easyWonnn43
Tanisiyomuyuz?Ooooo kimleri görüyoruz
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!