Saplayin saplayin saplayin saplayin saplayin saplayin saplayin saplayin saplayin saplayin saplayin saplayin saplayin saplayin saplayin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
MosesTanisiyomuyuz?
onu okumadın sandım kardeş ben neysem oyumdur şimdi burda olmamda birilerine batacak ama sıkıntı yok herzaman doğruyu konuşmaktan vaz geçmemAdam kayirmasa master gurubunda sen çevik roll acsin demişsin o da yok demiş ya kralın oğlu. O anda gözümden düşmüştü. Adam kayirmak değil de nedir.
Efendi efendi konu açmışsın kitlediler babayarronun konusunu kitlediler kafayı yemiş bunlarbiz dogrudan yanayiz o konuyu actigimda bile yorumları okuyan vardir kufursuz yazdik ama adını andik diye ozelimiz gotlerle doldu neyseki biz götçü degildik
Evet kardeşim pp yap hadi ? Bu arada hoşgeldin sefa geldin ?Muro senmisin?
lzlanda severis nasip artık başkan nba sarmaz daha raylar oturmadı
zırlasınlar mkBirileri telegramdan ağlıyordu sen gördün ??
Admin bonus ekletEvet kardeşim pp yap hadi ? Bu arada hoşgeldin sefa geldin ?
kanka bunlara ana baci giydrcek adam lazim amma bizde o olmaz o yuzden anlasamadik bak etnan picine hergun annesini mikim diyo bani aciliyoduEfendi efendi konu açmışsın kitlediler babayarronun konusunu kitlediler kafayı yemiş bunlar
Benim sorunum tepedeki ile ah dimitri baba kesmedi ki biletini??Birileri telegramdan ağlıyordu sen gördün ??
eneee sen adminmisin burda fazla sovmeyin beyler ahhaahEvet kardeşim pp yap hadi ? Bu arada hoşgeldin sefa geldin ?
Not alın 75 e kadar won diyeceğiz inszırlasınlar mk
Nerden tanıdın la ben jamesbond eskilerden ??Evet kardeşim pp yap hadi ? Bu arada hoşgeldin sefa geldin ?
bendedim kitle diye kanka dayıya kötülaf söylendii o yüzdennEfendi efendi konu açmışsın kitlediler babayarronun konusunu kitlediler kafayı yemiş bunlar
*** eşşeği hergun multi açıp geliyordu burayada gelmesin alĺah için söylemeyin ya @Cevik42kanka bunlara ana baci giydrcek adam lazim amma bizde o olmaz o yuzden anlasamadik bak etnan picine hergun annesini mikim diyo bani aciliyodu
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!