imajbet1018.com
Whatsapp : 0545 288 71 29
Kullanıcı adını bırak yeterlı wp ye Perşembe özel şartsız şurtsuz 20 TL
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Eyvallah bakalim bro ins uyelik yokturimajbet1018.com
eski yeni herkeze veriliyorEyvallah bakalim bro ins uyelik yoktur
Iyiymis o zaman sen aldin mi bro? Bi sarti var miymis acaba?eski yeni herkeze veriliyor
cevrim max cekim sarti yokmus bende bekliyorum yazdim wp danIyiymis o zaman sen aldin mi bro? Bi sarti var miymis acaba?
Üye olduk yazdık bekliyoruz umudumuz Şabanimajbet1018.com
Şimdi ben buraya niye çıktım? niçin çıktım? nasıl çıktım? bunu izaha gerek yok. Gördünüz, yürüdüm çıktım! Ama, çıkmamış da olabilirim. çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır. Görünen köy... uzakta değildir. Buraya çıktık da sonradan çıkmadık mı dedik? Bunlar bi takım uydurma laflardır... sahi ya ben buraya neden çıktım? Kim çıkardı lan beni buraya?!Üye olduk yazdık bekliyoruz umudumuz Şaban
Kacinilmaz son ama belki şans döner ya belli olmazImajbet eklede onuda 2 dakikada p c edelim
1 bucuk saat mi dk mi? Benim yaklasim 2 saat oluyor tık yokEklendi 1.30 dk sonra dönüş yapıldı
saat tam kacda yazdin bro?Eklendi 1.30 dk sonra dönüş yapıldı
Az önce yazdılar talebiniz iletilmistir. Işlem sırasına göre eklenecektir dedi2 saati geçti cevap yok
Guzel o zaman cevap veriyor demek ki bekleyeyim bakalimAz önce yazdılar talebiniz iletilmistir. Işlem sırasına göre eklenecektir dedi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!