Superhavale cektım kanka paparada oluyor payfıx red yedı belge melge yok cek dırek@EL MATADOR belge istediler mi çekim de papara payfix falan çekiliyor mu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Superhavale cektım kanka paparada oluyor payfıx red yedı belge melge yok cek dırek@EL MATADOR belge istediler mi çekim de papara payfix falan çekiliyor mu
ne zaman yazmıştınbu ımajın wqpsap hattı aktıfmı ne mesaj okunuyor ne cevap verıyorlar
Ben şimdi yazdım işleme alındı gün içinde eklencek dedi anındabu ımajın wqpsap hattı aktıfmı ne mesaj okunuyor ne cevap verıyorlar
işe bak yav, ben saat 2de yazdım daha cevap yokBen şimdi yazdım işleme alındı gün içinde eklencek dedi anında
Numara eklediniz miişe bak yav, ben saat 2de yazdım daha cevap yok
sımdı ordamınız cevap verın yazdım cavap yadılar ısleme alındı dıye bazen kızmak gerekıyorBen şimdi yazdım işleme alındı gün içinde eklencek dedi anındaentrasan
45 dakka oluyorne zaman yazmıştın
O kadar 1.5 alt gelmez malesef o oranlara değil 1 maç risk alsan daha iyiymiş10 lira canlida kaybettim kalan paraya şöyle bi kupon yaptim:
St johnstone-Galatasaray 2
Molde-Trabzon iy 1,5 ALT
Helsinki-Bakü iy 1,5 ALT
Qarabag-Limassol iy 1,5 ALT
Anorthosis-Rapid Wien iy 1,5 ALT
81 tl veriyor bakalim?
Aslinda herkes üst aliyor diye bi deneyelim dedim gelmez zaten ya şans 0O kadar 1.5 alt gelmez malesef o oranlara değil 1 maç risk alsan daha iyiymiş
Şey gibi bu 5 6 maça ms 1 5 üst basarsın 2.50 oran falandır kasa girersin banko biri patlar buda onun gibi 1 i patlarAslinda herkes üst aliyor diye bi deneyelim dedim gelmez zaten ya şans 0
10 lira canlida kaybettim kalan paraya şöyle bi kupon yaptim:
Molde-Trabzon iy 1,5 ALT
Helsinki-Bakü iy 1,5 ALT
81 tl veriyor bakalim?
Belki de kururlar belli olmaz bi 45 dk 2 gol olmasin kafi o zaman Galatasaray kalir biŞey gibi bu 5 6 maça ms 1 5 üst basarsın 2.50 oran falandır kasa girersin banko biri patlar buda onun gibi 1 i patlar
İnşallahBelki de kururlar belli olmaz bi 45 dk 2 gol olmasin kafi o zaman Galatasaray kalir bi
Şaka maka Trabzon, Qarabag ve Helsinki WONİnşallah
AynenŞaka maka Trabzon, Qarabag ve Helsinki WON
Kupon Galatasaray'a kaldi ya la10 lira canlida kaybettim kalan paraya şöyle bi kupon yaptim:
Molde-Trabzon iy 1,5 ALT
Helsinki-Bakü iy 1,5 ALT
81 tl veriyor bakalim?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!