Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Vay ** bir 2 luk atamamismi yavsaklar
temiz 1k gittiVay ** bir 2 luk atamamismi yavsaklar
Sansizliktemiz 1k gitti
her boku yeyip onu yememek de ne bilim pardonum muck cansin
az malin gozu degilsin hep goturuyon mke bizsizDalgasına yazdım daha dün gece 3 parça yedim.
yav tam yatcaktım etiketini gördüm beni kumara düşürcen fena gitmiş kanka bu arada kahpeler sonunu getirememiş geçmiş olsuntemiz 1k gitti
bende kumara dusecek parada kalmadı alacakları toplama zamanıyav tam yatcaktım etiketini gördüm beni kumara düşürcen fena gitmiş kanka bu arada kahpeler sonunu getirememiş geçmiş olsun
küsürat attom 74 tl *** uyuycaktım la 74dende olcazbende kumara dusecek parada kalmadı alacakları toplama zamanı
ben bugün 100ü 1k yaptım temizinden hepsini kaybettim şu çekim paylaşları alim bari araya gitmesinküsürat attom 74 tl *** uyuycaktım la 74dende olcaz
geçmiş olaun kanka fazla yüklenme dedim sanaben bugün 100ü 1k yaptım temizinden hepsini kaybettim şu çekim paylaşları alim bari araya gitmesin
Fark 3 broBu gelirse roll açarız
leptobu açıp geliyomSaniirm wonnn
Tamam broleptobu açıp geliyom
kanka bu para giderse zaten daha atmam atarsam elimdeki hepsi giderTek mactan 2 kupon yapsan yeter kanka bu gecelik
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!