MK koskoca forumda gs maçına gol olmazı tek başına bil ama frebet tek oynanmiyor ki mk ben bu sitelerinTekli oynasaydın ya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
MK koskoca forumda gs maçına gol olmazı tek başına bil ama frebet tek oynanmiyor ki mk ben bu sitelerinTekli oynasaydın ya
??MK koskoca forumda gs maçına gol olmazı tek başına bil ama frebet tek oynanmiyor ki mk ben bu sitelerin
Beter ol?MK koskoca forumda gs maçına gol olmazı tek başına bil ama frebet tek oynanmiyor ki mk ben bu sitelerin
Kupon gelse 90 veriyordu 10 u 3 orana oynar 100 cekerdik
Arkadaşa 100 dedik cevapta vermedi yarın sabaha kadar okey mi oynayacağız MKBeter ol?
10 u 2 orana atsan kasa 100 oluyo xaten neden 3 orana atıyon ?Kupon gelse 90 veriyordu 10 u 3 orana oynar 100 cekerdik
Salak işte??10 u 2 orana atsan kasa 100 oluyo xaten neden 3 orana atıyon ?
Hahahaha 2 yazacağıma 3 yazmışım10 u 2 orana atsan kasa 100 oluyo xaten neden 3 orana atıyon ?
Matematiğim kötü demiyordaa ??Hahahaha 2 yazacağıma 3 yazmışım
Diom salak die?Hahahaha 2 yazacağıma 3 yazmışım
Akşam kaynana çocuğa 200 veriyormus. Annesi boşver alma falan diyor bende kaynanaya ayıp olmasın diye alda konu uzamasin diyorum ikiside kırmızı ya akşam akşam 200 ü 10 tl saniyorum al oğlum diyorum 200 olduğunu bilsem bende alma derdimSalak işte??
Adamlar çok açık sözlü Direkt salak diyorlarMatematiğim kötü demiyordaa ??
La net gelip gidio@kadircan4747 @Zagor dm de dedikodu yapmayın buraya yazında bizde okuyalım
Kazanırsın işallah?Huhuhu abimizden mesaj geldi yarına 100 ü verecekmis hadi iyiyim yine yarınki kumar paramı buldum
Hiç paran yokmu şimdi@kadircan4747 @Zagor dm de dedikodu yapmayın buraya yazında bizde okuyalım
Ya bugün ??Huhuhu abimizden mesaj geldi yarına 100 ü verecekmis hadi iyiyim yine yarınki kumar paramı buldum
Yok tabi olsa burada seninle lak lak yaparmiydimHiç paran yokmu şimdi
Bugünü boşver bana genelde evde olmadigimda lazım sabaha kadar vakit geçiriyorumYa bugün ??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!