Ödülüm gelmedi ??Neyse ben ağız tadiyla bi kahvaltı yapayım. Hazır neşem yerindeyken
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ödülüm gelmedi ??Neyse ben ağız tadiyla bi kahvaltı yapayım. Hazır neşem yerindeyken
Ödül gelmedi ???Payfix atıom?
Tumbetten bi 25 çekip akşama roll yapalım dedik 00:00 dan sonra çekebilirmisimÖdülüm gelmedi ??
Ulan meto????Tumbetten bi 25 çekip akşama roll yapalım dedik 00:00 dan sonra çekebilirmisim
50 tl bittimi?Tumbetten bi 25 çekip akşama roll yapalım dedik 00:00 dan sonra çekebilirmisim
Yok nasılsa geride 50 var dedim. o 50 sayesinde biraz rahat takikdim.son 25 ye 72 veren kuponu 8 küsür e bozdum. Iyiki bozmuşum oynadığım yenildi. Sonra o 8 küsür ile 3 er 5 er arada sağlam gördüğüme 25 oynayarak. 275 tl Ye ulaştım. Senin 50 ile 325 oldu. 200 arkadaş a borcumu vereceğim. 100 ü arkama alıp 25 ile yürüyecegim50 tl bittimi?
Alayım 50 mi??Yok nasılsa geride 50 var dedim. o 50 sayesinde biraz rahat takikdim.son 25 ye 72 veren kuponu 8 küsür e bozdum. Iyiki bozmuşum oynadığım yenildi. Sonra o 8 küsür ile 3 er 5 er arada sağlam gördüğüme 25 oynayarak. 275 tl Ye ulaştım. Senin 50 ile 325 oldu. 200 arkadaş a borcumu vereceğim. 100 ü arkama alıp 25 ile yürüyecegim
Şimdilik çok zor 125 ile yürürsem belkiAlayım 50 mi??
Sen tarrak istion ??
Gel burAAlayım 50 mi??
o kel değil mi abi napacak adam tarağıSen tarrak istion ??
Tumbetin oyununa geldim gitti 25 tl sizin günlük 2 çekim hakkınızı mikeyimSen tarrak istion ??
Ben sana kasa ayarak git diyom dinlemiyon gelirse gelir gelmezse zaten bişey yokdTumbetin oyununa geldim gitti 25 tl sizin günlük 2 çekim hakkınızı mikeyim
Ya var ya yokBen sana kasa ayarak git diyom dinlemiyon gelirse gelir gelmezse zaten bişey yokd
@tolga27 salla gitsinYa var ya yok
Sana yarın para gelebilir benim le misin dayım@tolga27 salla gitsin
king @kadircan4747 na laf yetiştirmekten mesaj sayım arttı sanırımYa var ya yok
king @kadircan4747 na laf yetiştirmekten mesaj sayım arttı sanırım
Yerim bu sefer?Sana yarın para gelebilir benim le misin dayım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!