+ Yoktu ki+8.5 ev handikap
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
+ Yoktu ki+8.5 ev handikap
Iyi oynamadın ozamanHep eksi görünüyordu ev tarafi
Aynen oyleIyi oynamadın ozaman
Hep eksi görünüyordu ev tarafi
Türkiye'de@BMW SEN NERDE YAŞIYORSUN
O da geldi gibi dep 3 fark öndeAynen oyle
27-27 bitti oynasan gelecekmisAynen oyle
ŞEHİR OLARAKTürkiye'de
Ankara de senŞEHİR OLARAK
İyi Başımıza taş yağmıcak ANKARA düşünsünAnkara de sen
Karsidan Bol bol tren e binmişsindirİyi Başımıza taş yağmıcak ANKARA düşünsün
İstanbulda yaşıyorum.
Ankarada etimesgut da acemilik yapmıstım
YOK dayım getirdi acemilige bıraktı sonra bitene kadar evcil e cıktım sadece pek bilmem bitti otobüse bindim Geldim zaten istanbula sonrada hakkariye gittimKarsidan Bol bol tren e binmişsindir
Bende acemi birliğine gittigimde usta birliği ankara olsun diye. torpil arıyordum sanırım telefonlar dinleniyormus van a gönderildimİyi Başımıza taş yağmıcak ANKARA düşünsün
İstanbulda yaşıyorum.
Ankarada etimesgut da acemilik yapmıstım
Acemi birliğinde birgün istima da bekliyoruz komutan gelir gelmez direkt metin uçaklasavar takımına geçiyorsun diyince anladımYOK dayım getirdi acemilige bıraktı sonra bitene kadar evcil e cıktım sadece pek bilmem bitti otobüse bindim Geldim zaten istanbula sonrada hakkariye gittim
VAN ın neresi ercis mi baskale mi ?Bende acemi birliğine gittigimde usta birliği ankara olsun diye. torpil arıyordum sanırım telefonlar dinleniyormus van a gönderildim
G metin ucaksavara demedi miAcemi birliğinde birgün istima da bekliyoruz komutan gelir gelmez direkt metin uçaklasavar takımına geçiyorsun diyince anladım
VAN ın neresi ercis mi baskale mi ?
Senin zaten doğru isin olmaz ki hile hurda hep
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!