Gireyim biraz bende cevireyimValla gelir insallah .oraya bel.bagladik nasibimiz varsa gelir .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Gireyim biraz bende cevireyimValla gelir insallah .oraya bel.bagladik nasibimiz varsa gelir .
444 euroluk vardi dun bitti .adida denen bir pezo var arkadas heryerde birinci nasil oluyo anlamis degilim.Gireyim biraz bende cevireyim
Pek bilgi sahibi degilim orada belki bilet ile felab 2 kere katilim vardir bilmiyorum ama sende ki iyi şans444 euroluk vardi dun bitti .adida denen bir pezo var arkadas heryerde birinci nasil oluyo anlamis degilim.
Valla slottan hic anlamam da sans isi bu .insallllah oynayan arkadaslarimizda yakalar boyle .Pek bilgi sahibi degilim orada belki bilet ile felab 2 kere katilim vardir bilmiyorum ama sende ki iyi şans
Aleykumselam
Listeyi aldım
Ne listesiListeyi aldım
Kafan mı güzel metoHay aklını mikim meto 100-200 ile bi bok yiyemiyorum. Sabah Sabah 30 dakikada plaj voleybolu normal vokeyboldan 10 tl tumcash 5 küsür tl iade olan kupon ile yani 15 tl ile 3-5 er oynayarak 7 kuponda 6 tuttu. 52 küsür bakiye oldu.
Neden ki ? Ayran icmedim amaKafan mı güzel meto
Kısır varmı kısır?Neden ki ? Ayran icmedim ama
Var var biraz kaldıKısır varmı kısır?
Neyse şu 50 yi tumbetten cekeyim de akşama betcoda takilirim belki 500 yaparızKısır varmı kısır?
Bana yolla hemen?Neyse şu 50 yi tumbetten cekeyim de akşama betcoda takilirim belki 500 yaparız
Akşam alırsınBana yolla hemen?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!