Para cebimizde duruyor çok şükür beyler roll dedik yapicaz dün çok yorucu geçti iş günüm yatağın içinde dizinin son bölümünü izlim roll acim derken uyuya kalmışım kismetse bugün yapicaz inşallah cümleten mutlu huzurlu pazarlar herkese ... ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Günaydın sabah rolü iyi giderdi Avustralya gunu bol gollü ?Para cebimizde duruyor çok şükür beyler roll dedik yapicaz dün çok yorucu geçti iş günüm yatağın içinde dizinin son bölümünü izlim roll acim derken uyuya kalmışım kismetse bugün yapicaz inşallah cümleten mutlu huzurlu pazarlar herkese ... ??
Sabah sabah olmaz kanka az kendimize gelek afyonumuz patlasın bi kahvaltı edim sonra pompake ??Günaydın sabah rolü iyi giderdi Avustralya gunu bol gollü ?
Avustralya pompakeee koyakkeeeSabah sabah olmaz kanka az kendimize gelek afyonumuz patlasın bi kahvaltı edim sonra pompake ??
Sanada Günaydın Kızma da sabah şekeri verPara cebimizde duruyor çok şükür beyler roll dedik yapicaz dün çok yorucu geçti iş günüm yatağın içinde dizinin son bölümünü izlim roll acim derken uyuya kalmışım kismetse bugün yapicaz inşallah cümleten mutlu huzurlu pazarlar herkese ... ??
Günaydın kankaPara cebimizde duruyor çok şükür beyler roll dedik yapicaz dün çok yorucu geçti iş günüm yatağın içinde dizinin son bölümünü izlim roll acim derken uyuya kalmışım kismetse bugün yapicaz inşallah cümleten mutlu huzurlu pazarlar herkese ... ??
King fener yaktimi yineGünaydın kanka
oynamadım ki ne zamandı maçıKing fener yaktimi yine
Bu akşam. Kaçırma ?oynamadım ki ne zamandı maçı
Bilmiyorum ki belki vardı oynamissindir diye öyle söyledimoynamadım ki ne zamandı maçı
Aman benden uzakkkBu akşam. Kaçırma ?
Şaka bir yana. Bu sezon 3 büyüklere oynamamak lazım. Sanki başka maç yok gibi Önceki gün Beşiktaş aAman benden uzakkk
3 büyükler bitti tek büyük hamsiler oldu ???Şaka bir yana. Bu sezon 3 büyüklere oynamamak lazım. Sanki başka maç yok gibi Önceki gün Beşiktaş a
Dün Galatasaray a oynamış herkes
Trabzon fark atmış gidiyor
Artık 3 büyüklerin şampiyonluk şansı yok gibi. Her sonuca açık olur maçları
Ben geçen haftadan sonra oynamıyorum geçen hafta Beşiktaş 1.5 gol üstü aldım gol atamadıŞaka bir yana. Bu sezon 3 büyüklere oynamamak lazım. Sanki başka maç yok gibi Önceki gün Beşiktaş a
Dün Galatasaray a oynamış herkes
Trabzon fark atmış gidiyor
Artık 3 büyüklerin şampiyonluk şansı yok gibi. Her sonuca açık olur maçları
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!