Mühendisim kardeş kaldırım mühendisi böyle dolaniyorumMetooooo sen calisiyon mu kanka normal hayatta
Metooooo sen calisiyon mu kanka normal hayatta
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Mühendisim kardeş kaldırım mühendisi böyle dolaniyorumMetooooo sen calisiyon mu kanka normal hayatta
Metooooo sen calisiyon mu kanka normal hayatta
Sen teknik
Bixim mevzu ne oldu MKESizin mevzu ne kardeş
Lan dün betyap temsilci yazdı linkten üye ol 100 tl eklicez. 2-3 kişi sordum üyelik varmış .bende kendi kullanıcı adımı verdim şansına eklediler. 1.95 orana bastım 195 oldu 45 ide bi baskete 228 oldu 28 ide bi baskete 245 oldu çektim 2dakikada yolladilar tumbet beni bitirdi. Sözde 400 falan yapip 300 arkadaşa 100 kendime alacaktim. MK ödemeleri diye 245 tl de durdum şans varken 500-1000 çekebilirmisimHerkes vurdu sen haric
Kaç kazandin. Kaldirim muhendisi olarak kaldirimda yuruyorumda telefona güneş vuruyor göremiyorum ona göre 27 payfix yazayım
2defa üst üste yazılmaz bi kere gel ugra bana sonra yazKaç kazandin. Kaldirim muhendisi olarak kaldirimda yuruyorumda telefona güneş vuruyor göremiyorum ona göre 27 payfix yazayım
Dandik telefon bazen aynı mesaji 2-3 kere yollayabiliyor2defa üst üste yazılmaz bi kere gel ugra bana sonra yaz
Ne yazayım betyap temsilci gibi oldu şu numaraya yaz dedi bende salak gibi ne yazayım diyorum o da dalga gecer gibi selam yaz demesin mi2defa üst üste yazılmaz bi kere gel ugra bana sonra yaz
Ne yazayım betyap temsilci gibi oldu şu numaraya yaz dedi bende salak gibi ne yazayım diyorum o da dalga gecer gibi selam yaz demesin mi
@RoosterAaa mesajı duzenleyemdim mk 1 dakika süre çok az yapıyorum u duzeltecegime diğer yapıyorum u takmiyorum yapmışım @ rooster şu mesajı sil yahu yada gece bekciligi yapıyorum vede hanımı takmiyorum olarak duzeltirmisin millet yanlış anlayacak
Hep forumdayim ya boş adam demeye çalışıyor sanırımsanada günaydın a m k
Dm den sizin eve Uğradım alexcigim2defa üst üste yazılmaz bi kere gel ugra bana sonra yaz
Geçen attım daha sen bi kere uğra bana ondan sonra tekrar gel şuan yetersiz bakiyeDm den sizin eve Uğradım alexcigim
Haaa bende birazdan bana uğra dedin sandim pardonGeçen attım daha sen bi kere uğra bana ondan sonra tekrar gel şuan yetersiz bakiye
Susarsak günlük 5 bin kelimeyi nasıl tamalayacagizBı sus motorun soğusun MKE
Uyku vakti sütünü içmeyi unutmaSusarsak günlük 5 bin kelimeyi nasıl tamalayacagiz
Yok bugün iş var sabaha kadar burdayım yandık deseneUyku vakti sütünü içmeyi unutma
YandukkkkYok bugün iş var sabaha kadar burdayım yandık desene
@Rooster temizlik olmamışAaa mesajı duzenleyemdim mk 1 dakika süre çok az yapıyorum u duzeltecegime diğer yapıyorum u takmiyorum yapmışım @ rooster şu mesajı sil yahu yada gece bekciligi yapıyorum vede hanımı takmiyorum olarak duzeltirmisin millet yanlış anlayacak
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!