Demeee ? ? ?Para cuuu bi 100 tl em var 55 i dayı istiyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Demeee ? ? ?Para cuuu bi 100 tl em var 55 i dayı istiyor
HelalParaları koyacak yer bulamıyorum. O kadar çok var düşün artık ?
Yarın öğlen atardım abi yaIcme yahu sağlığa zararlı
Ben her şeye gülüyorum bi ara arkadaşın birisi şöyle diyor ya dünyanın sonu geliyor desem aman napayım diyeceksin diyor@BMW gülme metin abi ciddi bir şey soruyoruz ?? sigara alıcam ya
ManyaksınBen her şeye gülüyorum bi ara arkadaşın birisi şöyle diyor ya dünyanın sonu geliyor desem aman napayım diyeceksin diyor
Yarın maaş günüydü dimi la yine bi 50 atabilirsin 150 tl em olurYarın öğlen atardım abi ya
Senin payfixine sıcamYarın maaş günüydü dimi la yine bi 50 atabilirsin 150 tl em olur
Tefocan dayı ile bir arkadaşlığın var mı ??Yarın maaş günüydü dimi la yine bi 50 atabilirsin 150 tl em olur
Yarın maaş günüydü dimi la yine bi 50 atabilirsin 150 tl em olur
40 yılda iş görecektin oda olmadıSenin payfixine sıcam
Ya bi ara Papara giriyordu şimdi payfixe 1 hafta önce falan geçmişi cerezleri falan sildim ondan oldu sanırımSenin payfixine sıcam
Var tabi o büyük dayı ben küçük dayıTefocan dayı ile bir arkadaşlığın var mı ??
DefollllVar tabi o büyük dayı ben küçük dayı
Telefondan mi kaynaklı acaba model ne ?Ya bi ara Papara giriyordu şimdi payfixe 1 hafta önce falan geçmişi cerezleri falan sildim ondan oldu sanırım
Metoda ayak yapmaya başladı ?Telefondan mi kaynaklı acaba model ne ?
Selam millet herkeste para var sanırım foruma uğrayan yok
Yok be dayı cidden girmiyordudMetoda ayak yapmaya başladı ?
Metoda hayatta yalan olmaz?Yok be dayı cidden girmiyordud
Üç gün ban8nnggggSenin payfixine sıcam
Seninde ....?Üç gün ban8nngggg
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!