Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Profilde ki kim
FurdunmiProfilde ki kim
@ALiFiRe birdaha küfür etmeyeceksen. Efendi gibi takılcaksan. Kaldırayım banını. Ama 1 defaya mahsus.
Bak bazı küfürlere evet gör ardı ediyorum. Ama sen bir girmişsin küfüre full küfür. Bide gelmişsin camimi diyorsun. Kıyaslama yapıyorsun. Ben adil olduğumu düşünüyorum.Sen adaletli ol ben mk bile demem, burada küfür edeni banlarsan %90 ı banlamak zorunda kalırsın ama sen sadece beni banlıyorsun.
Küfürsüz yaşam alani@ALiFiRe birdaha küfür etmeyeceksen. Efendi gibi takılcaksan. Kaldırayım banını. Ama 1 defaya mahsus.
Telegramdan yazsana ya kaybettim telegramını bişi dicemSen adaletli ol ben mk bile demem, burada küfür edeni banlarsan %90 ı banlamak zorunda kalırsın ama sen sadece beni banlıyorsun.
Bak bazı küfürlere evet gör ardı ediyorum. Ama sen bir girmişsin küfüre full küfür. Bide gelmişsin camimi diyorsun. Kıyaslama yapıyorsun. Ben adil olduğumu düşünüyorum.
100 kişi 100 tlmiBirazdan bomba roll geliyor
Tamam ula uzatma aynen devamkeeeTamam, mk falan göz ardı edilir de etkinlikte oyuncuya takıma ana avrat sövenler var hiçbirinin ban yediğini görmedim.
Ya bırak bu işleriBirazdan bomba roll geliyor
İzle ve gör kahpeler ve samuraylar giremez ???????Ya bırak bu işleri
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!