pardonelimkaydı
Kayıtlı Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
La öle demedi atm parayı almıo dedi gidil o gidiş??ajaahahahahah bankamatikte param sıkıştı gibimi
telegramdan yaz
Afiyet olsun ?yok tek yiyom abi artık ? ? ?
La bu telegram ne televizyonun bi üst versiyonumu??@pardonelimkaydı sana oyle bi video atacam ki videonun amacını bırakıp gülmekten kırılacaksın
tehlikeli şeyler konusuyoz dayı aman sen gelme ? ? ?La bu telegram ne televizyonun bi üst versiyonumu??
Canım sıkıldı rol mü açsamtehlikeli şeyler konusuyoz dayı aman sen gelme ? ? ?
saplaCanım sıkıldı rol mü açsam
Amke mefetesi kendini güncellemeye almış giremiyorum bütin para orda amkeMaksibet veya dengebet
Aynen papara payfix mefete hep skntiAmke mefetesi kendini güncellemeye almış giremiyorum bütin para orda amke
Payfixde mi güncellemede ?Aynen papara payfix mefete hep sknti
Bol şans Kank hali sahada başarılargece 12.30da roll açıcam arkadaşlar şu an halı saha macına gıdıyom beklerim 4 x 20 yaparız butçe bu ama dusuk çevrımlı yapacam 10 kat falan degıl hedef 4 kat sonra dagıtım
Yok la o zaman aklı kıcında oluo insanın@kadircan4747 17 25 yaş arası olmak vardı dimi simdi
Yok be hayat ozaman güzel sonra geçim derdi dusuyo amqYok la o zaman aklı kıcında oluo insanın
YanılıonYok be hayat ozaman güzel sonra geçim derdi dusuyo amq
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!