pardonelimkaydı
Kayıtlı Üye
olur kral kaza namazıda kılarız
Kaza namazı için tutanak tutuyorlar mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
olur kral kaza namazıda kılarız
münker ve nekir meleğine sormak lazım onu iletişim içim mail bırakıyım telegramdan 3 iş gününde dönüyolarKaza namazı için tutanak tutuyorlar mı?
münker ve nekir meleğine sormak lazım onu iletişim içim mail bırakıyım telegramdan 3 iş gününde dönüyolar
solcu melekleri silivriye atmışlar zaten hocam dosyaları istinaf mahkemesinde gökten gelecek karar bekleniyoOlur hocam bunlar sağdaki melekler değil mi? Sol tarafla işimiz olmaz evelallah.
Kötü bro para yokNaber beyler ??
kanka 1 haftadır bulamadın mı la )Baskan 100e 150 @pardonelimkaydı
Yok kanka valla sıkıntıdayim 2-3 gune peder yollayacak amakanka 1 haftadır bulamadın mı la )
Ya muhsin başka konu mu yok ayıp vallahi sana yakistiramıyorummünker ve nekir meleğine sormak lazım onu iletişim içim mail bırakıyım telegramdan 3 iş gününde dönüyolar
olm kötü bişeymi dedik bende bu konularda hassasım zaten tanımıyonmu beni cano kafayı kırdık bu aralar idare etYa muhsin başka konu mu yok ayıp vallahi sana yakistiramıyorum
Ya kanka eyvallah da bizde normal degilizde herkesin kendine gore farkli bir sikintisi var sen dinle dalga geciyorsun sonra islerim rast gitmiyor diyorsun hem ayranim dokulmesin hem gotum sklmesin ?olm kötü bişeymi dedik bende bu konularda hassasım zaten tanımıyonmu beni cano kafayı kırdık bu aralar idare et
olm kötü bişeymi dedik bende bu konularda hassasım zaten tanımıyonmu beni cano kafayı kırdık bu aralar idare et
Baskan 100e 150 @pardonelimkaydı
BardonAyıb diil mi lan, hişşt olm ayıb diil mi lan melekleri ağzına almaya utanmıyon mu?
Bardon
Saglik olsun kanka herkes kötü durumdaNe 150 si be.
Arkadaşlar rica ediyorum dini duygularla alakalı konularda biraz daha hassas olalım.
Susayım konuşmayayım diyorum ama zorluyorsun kardeş.Doğru diyon, allahsever arkadaşlardan özür diliyorum.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!