Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet İYİ AKŞAMLAR ❇

Berkay10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
15₺ freebet eklemişler ya herkesi. Yatırım yaptım çekeyim diye çoklu hesap diyip kapatmış orspunun evlatları. Anasini sktiklerim işim gücüm yok çoklu hesap açıp yatırım yapıcam bide orul orul orspu evlatları
Öyle ilk başlarda iyi di bozdu sonradan

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
15₺ freebet eklemişler ya herkesi. Yatırım yaptım çekeyim diye çoklu hesap diyip kapatmış orspunun evlatları. Anasini sktiklerim işim gücüm yok çoklu hesap açıp yatırım yapıcam bide orul orul orspu evlatları
o site diger forumdan sponsorluk çektiğinden beri 1 kere yatırım yapıp oynamadım belki çekmeye kalksak bizede aynı şeyi yaparlardı. adi site millet zaten yıllarca yatırım yaptı çekim için ne 20 yatırım şartı koyuyorsun

Palaa

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Orspu evlatları işte karısını sktiğim evlatları. Call center aradı sövdüm orspu evladına güzelce
Bidaha arasın dedim canlının yazdığına bak :d orspu evlatları. CALL CENTER ın aramasına küfür ederek yanıt veriyorsunuz bu neden ile sizlere buradan yardımcı olacağım. Kimlik ile selfie iletiniz lütfen.

R

Rooster

Ziyaretçi
Bidaha arasın dedim canlının yazdığına bak :d orspu evlatları. CALL CENTER ın aramasına küfür ederek yanıt veriyorsunuz bu neden ile sizlere buradan yardımcı olacağım. Kimlik ile selfie iletiniz lütfen.
Ne bu şiddet bu celal

R

Rooster

Ziyaretçi
Akşam akşam dinden imandan çıkardı namussuz evlatları. Kimliği doğruladı çekim verebilirsin diyor sonra çoklu diyip hesap kapatıyor şerefsizler
Gameofbet + atlasbet en uğursuz sitelerden ikisidir ne desen haklısın pala

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap