Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İyi akşamlarİyi akşamlar herkese
NedenGameofbet sitesini yapanın ****** skim
Ne oldu laGameofbet sitesini yapanın ****** skim
Iyi olmayan aksama ben iyi aksamlar demem hadi iyi geceler.İyi akşamlar herkese
İyi gecelerIyi olmayan aksama ben iyi aksamlar demem hadi iyi geceler.
15₺ freebet eklemişler ya herkesi. Yatırım yaptım çekeyim diye çoklu hesap diyip kapatmış orspunun evlatları. Anasini sktiklerim işim gücüm yok çoklu hesap açıp yatırım yapıcam bide orul orul orspu evlatlarıNe oldu la
Öyle ilk başlarda iyi di bozdu sonradan15₺ freebet eklemişler ya herkesi. Yatırım yaptım çekeyim diye çoklu hesap diyip kapatmış orspunun evlatları. Anasini sktiklerim işim gücüm yok çoklu hesap açıp yatırım yapıcam bide orul orul orspu evlatları
o site diger forumdan sponsorluk çektiğinden beri 1 kere yatırım yapıp oynamadım belki çekmeye kalksak bizede aynı şeyi yaparlardı. adi site millet zaten yıllarca yatırım yaptı çekim için ne 20 yatırım şartı koyuyorsun15₺ freebet eklemişler ya herkesi. Yatırım yaptım çekeyim diye çoklu hesap diyip kapatmış orspunun evlatları. Anasini sktiklerim işim gücüm yok çoklu hesap açıp yatırım yapıcam bide orul orul orspu evlatları
Bidaha arasın dedim canlının yazdığına bak :d orspu evlatları. CALL CENTER ın aramasına küfür ederek yanıt veriyorsunuz bu neden ile sizlere buradan yardımcı olacağım. Kimlik ile selfie iletiniz lütfen.Orspu evlatları işte karısını sktiğim evlatları. Call center aradı sövdüm orspu evladına güzelce
Ne bu şiddet bu celalBidaha arasın dedim canlının yazdığına bak :d orspu evlatları. CALL CENTER ın aramasına küfür ederek yanıt veriyorsunuz bu neden ile sizlere buradan yardımcı olacağım. Kimlik ile selfie iletiniz lütfen.
Akşam akşam dinden imandan çıkardı namussuz evlatları. Kimliği doğruladı çekim verebilirsin diyor sonra çoklu diyip hesap kapatıyor şerefsizlerNe bu şiddet bu celal
Gameofbet + atlasbet en uğursuz sitelerden ikisidir ne desen haklısın palaAkşam akşam dinden imandan çıkardı namussuz evlatları. Kimliği doğruladı çekim verebilirsin diyor sonra çoklu diyip hesap kapatıyor şerefsizler
Gob un MK atlas 10k ya kadar adamdirGameofbet + atlasbet en uğursuz sitelerden ikisidir ne desen haklısın pala
Ödemez demiyorum bak "uğursuzdur"Gob un MK atlas 10k ya kadar adamdir
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!