Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kaldirac nekaldıraç açtım bekliyorum 1 doları 1.5 dolar yaptım 1.5 dolarım yükselsin ?
kanka zeplin tarzı bişey yükselip alçalağını tahmin ediyorsun kısaca bu?Kaldirac ne
Aga bu kaldirac sistemi soylemi mesela btc degeri 10.000 ben %10 kaldirac yukselicek dedim 11.000 oldugunda kazanicam mikaldıraç açtım bekliyorum 1 doları 1.5 dolar yaptım 1.5 dolarım yükselsin ?
Saatine goremi yoksa ne zamN olursamikanka zeplin tarzı bişey yükselip alçalağını tahmin ediyorsun kısaca bu?
Rahatsiz oluyosan girmeBAK GÜZEL KARDEŞiM AÇTIĞIN BAŞLIKLARI GÖRÜYORUM VE SEN iLLA GEL BENi CUBBiDi CUBBiDi ŞAPBiLi ŞAPBiLi LÖPÜDÜK LÖPÜDÜK DÜMBURLOP DÜMBURLOP ŞLAP ŞLAP YAPIŞTIR DİYOSUN
BAK GÜZEL KARDEŞiM AÇTIĞIN BAŞLIKLARI GÖRÜYORUM VE SEN iLLA GEL BENi CUBBiDi CUBBiDi ŞAPBiLi ŞAPBiLi LÖPÜDÜK LÖPÜDÜK DÜMBURLOP DÜMBURLOP ŞLAP ŞLAP YAPIŞTIR DİYOSUNRahatsiz oluyosan girme
Senin sanırım sorun büyük?kaldıraç açtım bekliyorum 1 doları 1.5 dolar yaptım 1.5 dolarım yükselsin ?
Sende gel kafami kir diyiyosunBAK GÜZEL KARDEŞiM AÇTIĞIN BAŞLIKLARI GÖRÜYORUM VE SEN iLLA GEL BENi CUBBiDi CUBBiDi ŞAPBiLi ŞAPBiLi LÖPÜDÜK LÖPÜDÜK DÜMBURLOP DÜMBURLOP ŞLAP ŞLAP YAPIŞTIR DİYOSUN
BAK GÜZEL KARDEŞiM AÇTIĞIN BAŞLIKLARI GÖRÜYORUM VE SEN iLLA GEL BENi CUBBiDi CUBBiDi ŞAPBiLi ŞAPBiLi LÖPÜDÜK LÖPÜDÜK DÜMBURLOP DÜMBURLOP ŞLAP ŞLAP YAPIŞTIR DİYOSUNSende gel kafami kir diyiyosun
Binance Tr de yokmukaldıraç açtım bekliyorum 1 doları 1.5 dolar yaptım 1.5 dolarım yükselsin ?
Bu Chelsea karıları ne yapmak lazım ???????BAK GÜZEL KARDEŞiM AÇTIĞIN BAŞLIKLARI GÖRÜYORUM VE SEN iLLA GEL BENi CUBBiDi CUBBiDi ŞAPBiLi ŞAPBiLi LÖPÜDÜK LÖPÜDÜK DÜMBURLOP DÜMBURLOP ŞLAP ŞLAP YAPIŞTIR DİYOSUN
Şlap şlap çatır çuturBu Chelsea karıları ne yapmak lazım ???????
BAK GÜZEL KARDESIM GELIR SENI KOR EDERIM GOREMEZSINBAK GÜZEL KARDEŞiM AÇTIĞIN BAŞLIKLARI GÖRÜYORUM VE SEN iLLA GEL BENi CUBBiDi CUBBiDi ŞAPBiLi ŞAPBiLi LÖPÜDÜK LÖPÜDÜK DÜMBURLOP DÜMBURLOP ŞLAP ŞLAP YAPIŞTIR DİYOSUN
Ne istersinBu Chelsea karıları ne yapmak lazım ???????
Gene içip geldin dimiŞlap şlap çatır çutur
O bile az ?Şlap şlap çatır çutur
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!