Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hepsine sırayla jop sokmak isterdim ????Ne istersin
Uuuuufff fanteziye bakkk polis copuHepsine sırayla jop sokmak isterdim ????
Yok ki ?Berkay işin gücün yok mu 7/24 forumdasın. Roll bekliyorsun. Git biraz dışarı çık hayatı gör. Burda boşa 20-25₺ icin 24 saat zamanını harcama kardeş
kanka istediğin zaman paranı çekebilirsin ister 1 dolar yükselince çek ister 0.5 cent yükselince o sana kalmış şuan benim 1.5 dolarım vardı bitcoin cash e yükselir dedim 0.70 cent koydu şuan istersem çekebilirimAga bu kaldirac sistemi soylemi mesela btc degeri 10.000 ben %10 kaldirac yukselicek dedim 11.000 oldugunda kazanicam mi
Arkadan jop sokacam ön den ben sokacam ???? 2 gol e 9.30 oran gitti...49. dakika 7 gol sonra 1 gol bile yok... 8 üst almıştım 9.30 orandan maça bak mk ???Uuuuufff fanteziye bakkk polis copu
İnanılmaz.Toplannnn cemaat roll geliyor
E kaldirac isleminin normal islemle farki nekanka istediğin zaman paranı çekebilirsin ister 1 dolar yükselince çek ister 0.5 cent yükselince o sana kalmış şuan benim 1.5 dolarım vardı bitcoin cash e yükselir dedim 0.70 cent koydu şuan istersem çekebilirim
normal cone göre daha yüksek karı var anlık olarak eğer ben 1 dolar yerine 100 dolarla başlasam 1 dolarımın üstüne 0.5 cent değil de 100 dolarımın üstüne 50 dolar koyacaktımE kaldirac isleminin normal islemle farki ne
kanka istediğin zaman paranı çekebilirsin ister 1 dolar yükselince çek ister 0.5 cent yükselince o sana kalmış şuan benim 1.5 dolarım vardı bitcoin cash e yükselir dedim 0.70 cent koydu şuan istersem çekebilirim
Peko yatirimi bankadan lmiyomusm tr hesabima atsam sonra ordan globele atsam olur diminormal cone göre daha yüksek karı var anlık olarak eğer ben 1 dolar yerine 100 dolarla başlasam 1 dolarımın üstüne 0.5 cent değil de 100 dolarımın üstüne 50 dolar koyacaktım
Tüh MKEArkadan jop sokacam ön den ben sokacam ???? 2 gol e 9.30 oran gitti...49. dakika 7 gol sonra 1 gol bile yok... 8 üst almıştım 9.30 orandan maça bak mk ???
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!