1.3 K Kaybettim 400 telefon faturamı ödiceğim parada gitti aklımı sıyırmak üzereyim çıldıracam ????
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
4k kaybettim dün gece itibariyle1.3 K Kaybettim 400 telefon faturamı ödiceğim parada gitti aklımı sıyırmak üzereyim çıldıracam ????
ben çıldırdım bile1.3 K Kaybettim 400 telefon faturamı ödiceğim parada gitti aklımı sıyırmak üzereyim çıldıracam ????
İnş bebeğimHaftasonu düzelirsin inş
Forumda iyi olan birini göster. Hepimiz iddayla kafayı siyirmisiz1.3 K Kaybettim 400 telefon faturamı ödiceğim parada gitti aklımı sıyırmak üzereyim çıldıracam ????
Vorte iyi değilim cıldırıyom kafamı vuruyomben çıldırdım bile
Valla sen henı kander edecen bi git ya kardeşForumda iyi olan birini göster. Hepimiz iddayla kafayı siyirmisiz
bende öyle kanka inan kiVorte iyi değilim cıldırıyom kafamı vuruyom
Istersen çirkinlesme. Evli barkli adamiz ettigin küfürü anlamına iyi bak. mk nereye düşmüş uz haberimiz yok senin kaybetmene sevinen mi var.@BMW snn amkyrm komık mı şan cakkl
kayıp bonusu_=?1.3 K Kaybettim 400 telefon faturamı ödiceğim parada gitti aklımı sıyırmak üzereyim çıldıracam ????
Sizin kaybetmenize en çok ben üzülürüm kaybetmenize gülen kim bende dahil hepimizin haline gülüyorum@BMW neden gülüyosun kaybetmişim komikmi anlamadım
Kayıp bonusunu 900 yaptım oda losekayıp bonusu_=?
ya kaybetmişler işte catacak yer lazım bunlara bosver bilmiyolarmı seni sankiSizin kaybetmenize en çok ben üzülürüm kaybetmenize gülen kim bende dahil hepimizin haline gülüyorum
Gülmesin olum oda bilerek mi yapıyor babam yasında adamsa ne işi var burda dassak gecıyor mıletleniye küfrediyorsun baban yasındaki adama
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!