Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bırak ya allah aşkına. Bizde hergün kaybediyoruz çıkıp birilerine küfür etmiyorum. Üstüne konu açıyorum. Nben salagim aklımı mikeyik falan kendimi öyle teselli ediyorum.niye küfrediyorsun baban yasındaki adama
valla kanka akılsız başın cezasını cüzdan çekiyo hırs adamı sikip atıyo işte ark arkaya 2 kupon yattımı bırakmak lazım ara vermek lazım ama bizde öyle bişey yok para bitmeden rahatlıyamıypruz@Vortex napacaz ya napacaz
ben yakıstıramadımBırak ya allah aşkına. Bizde hergün kaybediyoruz çıkıp birilerine küfür etmiyorum. Üstüne konu açıyorum. Nben salagim aklımı mikeyik falan kendimi öyle teselli ediyorum.
abi çılırdım yazmışım 4k kayıp var yazmışım o yazıya gülücük atmışsın, sen 20 tl kaybediyosun ben 20 tl kaybetsem 1 sn sonra hatırlamam bile 4k şuanın şartlarında iyi. para seni severim ama hareketler değişmeye başladı kusura bakmaBırak ya allah aşkına. Bizde hergün kaybediyoruz çıkıp birilerine küfür etmiyorum. Üstüne konu açıyorum. Nben salagim aklımı mikeyik falan kendimi öyle teselli ediyorum.
4K ile 4 ay geçinen varabi çılırdım yazmışım 4k kayıp var yazmışım o yazıya gülücük atmışsın, sen 20 tl kaybediyosun ben 20 tl kaybetsem 1 sn sonra hatırlamam bile 4k şuanın şartlarında iyi. para seni severim ama hareketler değişmeye başladı kusura bakma
Serko senin kayıp kazanç olayın hepimizden daha farklı izliyorum seni 2 aydır 4 gün olmazsa 5. Gün buluyon bi şekilde dert etme haftasonu toplarsınAllahını cyber larını o sıktımın ceyrek üstü gelseydi toparladıydım kasayı of of
4 k sen 1.3 k ben bahtımızı sıkım bı ınsan teklı kupon yaptıgı halde nasıl 8 kupon ard ard lose olur bu kadarda cenabetlık olmaz ya şansımızın *** yaabi çılırdım yazmışım 4k kayıp var yazmışım o yazıya gülücük atmışsın, sen 20 tl kaybediyosun ben 20 tl kaybetsem 1 sn sonra hatırlamam bile 4k şuanın şartlarında iyi. para seni severim ama hareketler değişmeye başladı kusura bakma
Kanka yoktan 1-2 k yapıyorum oda gıdıyor elımden sonra hep aynıSerko senin kayıp kazanç olayın hepimizden daha farklı izliyorum seni 2 aydır 4 gün olmazsa 5. Gün buluyon bi şekilde dert etme haftasonu toplarsın
ooo finans birimiSerko senin kayıp kazanç olayın hepimizden daha farklı izliyorum seni 2 aydır 4 gün olmazsa 5. Gün buluyon bi şekilde dert etme haftasonu toplarsın
Kardeş matador cildirmak üzereyim yazmış sende ben cildirdim bile diyince komik geldi güldüm. Orda 4k kaybettim falan yazsa gulermiyim yahu. Insanlari hiçmi taniyamadiniz çoğu şeye gülen adamiz zaten. Kaybetmenize neden guleyimabi çılırdım yazmışım 4k kayıp var yazmışım o yazıya gülücük atmışsın, sen 20 tl kaybediyosun ben 20 tl kaybetsem 1 sn sonra hatırlamam bile 4k şuanın şartlarında iyi. para seni severim ama hareketler değişmeye başladı kusura bakma
bi ters gittimi sonra toparlamak kolay degil4 k sen 1.3 k ben bahtımızı sıkım bı ınsan teklı kupon yaptıgı halde nasıl 8 kupon ard ard lose olur bu kadarda cenabetlık olmaz ya şansımızın *** ya
Burada 4k kaybettim mesajı varmı kardeş güldü n diyorsun salakmiyim ben öyle yazsa Güleyimben çıldırdım bile
Tamam başkan kb allah ıcın sıfırlanınca delırıyor ınsanBurada 4k kaybettim mesajı varmı kardeş güldü n diyorsun salakmiyim ben öyle yazsa Güleyim
neye çıldırdım yazmışım? neyse daha cevap vermene gerek yok nladım ben anlıycagımıBurada 4k kaybettim mesajı varmı kardeş güldü n diyorsun salakmiyim ben öyle yazsa Güleyim
Bi kazansam sen Vortex Muhsin moses Samurai tolga27 kedicik falan dağıtım düşündüğüm adamlarsiniz kaybetmeniz en çok beni üzer.Tamam başkan kb allah ıcın sıfırlanınca delırıyor ınsan
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!