Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
kime hızır reisİYİ mi ? Geceler
meçhul şahıskime hızır reis
bi 27 payfix atarmısın hızırındanmeçhul şahıs
Yawbi 27 payfix atarmısın hızırından
mk dertlıyız bea hemen parayı dokmeyın be knk olsa sıkın sagolsunbi 27 payfix atarmısın hızırından
yavv konu açtık dert dinleyip para kazanıyoruz kötümü @Samurai1mk dertlıyız bea hemen parayı dokmeyın be knk olsa sıkın sagolsun
Dert babası misinyavv konu açtık dert dinleyip para kazanıyoruz kötümü @Samurai1
şaka maka annen nasıl oldu kardeşmk dertlıyız bea hemen parayı dokmeyın be knk olsa sıkın sagolsun
yok la furkanın babasıDert babası misin
kotu knk doktorlar umut yok dıyorşaka maka annen nasıl oldu kardeş
bizim kayınperde kanserden gitti ben son zamanlarını göremedim. görsem belki ölümden dahada korkar şuan kumar falan oynamıyordumkotu knk doktorlar umut yok dıyor
adam acıdan abdest alamıyormuş vücudunun her tarafı dökülüyormuş rabbim bu dünyadaki günahlarına saysın o acılarıkotu knk doktorlar umut yok dıyor
allah rahmet eylesın kardeşim bu mk şeyi oyle bı ılletkı dag gıbı ınsanı devırıyor be ne tadım kaldı ne tuzum bakma guldugume ıcım de fırtınalar var ama verende allah alanda allah yıyecdegı ekmegı içeceği suyu varsa daha gıttgı yere kadar gider ben kendımı hazırladım knk hersey ıcınbizim kayınperde kanserden gitti ben son zamanlarını göremedim. görsem belki ölümden dahada korkar şuan kumar falan oynamıyordum
sırası gelen vadesi dolan gidiyor malesef elden birşey gelmiyor. giden gidiyor kalanlar bir süre sonra unutup normal yaşantısına devam ediyor malesefallah rahmet eylesın kardeşim bu mk şeyi oyle bı ılletkı dag gıbı ınsanı devırıyor be ne tadım kaldı ne tuzum bakma guldugume ıcım de fırtınalar var ama verende allah alanda allah yıyecdegı ekmegı içeceği suyu varsa daha gıttgı yere kadar gider ben kendımı hazırladım knk hersey ıcın
ölen unutulur kardeşim yaşayan unutulmaz. gıdenle de gıdılmez kendını parçalasan bı yerden atsanda omur boyu aglasanda hepımızın gıdecegı yer orası ama ok zor ıste bı ınsanın gozunun onunde erıyıp bıtmesısırası gelen vadesi dolan gidiyor malesef elden birşey gelmiyor. giden gidiyor kalanlar bir süre sonra unutup normal yaşantısına devam ediyor malesef
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!