tamam kankaBekkeriz kanka napalim beni unutmada geldimi haber et kanka cekek benim parayı da
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
tamam kankaBekkeriz kanka napalim beni unutmada geldimi haber et kanka cekek benim parayı da
Eyv kardasim başka şeylerle uğraş gelir o illa ki ?tamam kanka
Dolandırıcı olmayan site varmıYüksek miktarlarda sıkıntıyi bilmem ama bu site dolandircidir 400 TL'yi site açsam ben bile oderim
Yok ama bunlar basit dolandıriciDolandırıcı olmayan site varmı
Kişiye göre değişiyor işteYok ama bunlar basit dolandırici
Dostum zaten piyasada 50-60 site varsa 3-4 tane sahibi ya vardır ya yoktur sana 8-10 bin TL yi 2 dk ya ödeyen site sahibi dolandırci sitesi sayesinde millete ödemediği parayı sana atıyorKişiye göre değişiyor işte
Milletin kale gibi dediği 3. 4 büro bana göre en baş dolandırıcı
Onu bizde biliyoruz yoksa oyuncudan çok oynatan olurdu ?Dostum zaten piyasada 50-60 site varsa 3-4 tane sahibi ya vardır ya yoktur sana 8-10 bin TL yi 2 dk ya ödeyen site sahibi dolandırci sitesi sayesinde millete ödemediği parayı sana atıyor
Bu işin mafyası olmasa kredi çeker site kurardım ???Onu bizde biliyoruz yoksa oyuncudan çok oynatan olurdu ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!