Kolpacı dedin?yok dayı est ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kolpacı dedin?yok dayı est ?
Dayı nolcak bu Beşiktaşın haliEfendim beni mi çagırdın ?
Skim beşiktaşı sana bişe olmasın?Dayı nolcak bu Beşiktaşın hali
Sergeni sk dayı ?Skim beşiktaşı sana bişe olmasın?
Bazı denyolar foruma katkın 0 anca kolpa peşindesin diolar da ondan kolpa diyince beni çağırıon sandım?4 dayı est ?
bazılarıda ben öyle dağıtıyorum böyle dağıtıyorum diyo 3-5 defa ödğl göndermemişler farklı forum olmaya başladı?Bazı denyolar foruma katkın 0 anca kolpa peşindesin diolar da ondan kolpa diyince beni çağırıon sandım?
Sallabazılarıda ben öyle dağıtıyorum böyle dağıtıyorum diyo 3-5 defa ödğl göndermemişler farklı forum olmaya başladı?
Vortex beleşçisi delerim seni paran bitmiş gelmişsin yine liste liste diye ağlamayabazılarıda ben öyle dağıtıyorum böyle dağıtıyorum diyo 3-5 defa ödğl göndermemişler farklı forum olmaya başladı?
Aha fitne fesat fucur cu geldi?ortalık mahşer yeri
Paran var mı acil ???Aha fitne fesat fucur cu geldi?
15 tl?Paran var mı acil ???
Pardon 18?15 tl?
benim dağıttımın 10 da birini dağıttın mı hırsız , borç aldıgın 5 lirayıda vermiyosun aylardır kim beleşci belli , ne zaman ödğl dağıtmadan gittim he ? Havlama fazla herkesin parası kendine ne hikmetse senden başka kimsenin sesi çıkmıyo hırsız seni ?Vortex beleşçisi delerim seni paran bitmiş gelmişsin yine liste liste diye ağlamaya
Hahahaha hırsız diyo beleşçi abin gidince sesib çıkmıyordu bi özgüven gelmiş yine sana para istediğin günleride unutma beleşçiiiibenim dağıttımın 10 da birini dağıttın mı hırsız , borç aldıgın 5 lirayıda vermiyosun aylardır kim beleşci belli , ne zaman ödğl dağıtmadan gittim he ? Havlama fazla herkesin parası kendine ne hikmetse senden başka kimsenin sesi çıkmıyo hırsız seni ?
he aldın cukkaları benden isteyince kötümü ulan beleşçi 1 liran geçtimi bana ? ban geliyo merak etme hırdızHahahaha hırsız diyo beleşçi abin gidince sesib çıkmıyordu bi özgüven gelmiş yine sana para istediğin günleride unutma beleşçiiii
İşine yaramiyorsa bana gönderPardon 18?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!