Aynen knka max 1 tl ama limit dolmus bu ozel oraninmax ne kadar bastırıyo buna site holigan demi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aynen knka max 1 tl ama limit dolmus bu ozel oraninmax ne kadar bastırıyo buna site holigan demi
Saqol midyeci seni sormali ?Muric abim naber
Emekli oldum abiSaqol midyeci seni sormali ?
O kimSende usta gelirse sana direk 50
ek olarak bazı muhatap olmadığım yüzsüzler konumda cirit atiyor bu kadarda yüzsüzlük olmaz bana kimse o kim demesin o kendini biliyor ?. Ben sahsen muhatap olmadığım adamin konusuna girmem eger o roll acmişsa?? Tabi karakter meselesi neyse
Len öküz bu kadarmı nefret edion benden tüüüü sıfatına??Sende usta gelirse sana direk 50
ek olarak bazı muhatap olmadığım yüzsüzler konumda cirit atiyor bu kadarda yüzsüzlük olmaz bana kimse o kim demesin o kendini biliyor ?. Ben sahsen muhatap olmadığım adamin konusuna girmem eger o roll acmişsa?? Tabi karakter meselesi neyse
Len öküz bu kadarmı nefret edion benden tüüüü sıfatına??
Yok o kendini biliyor bu arada 5 tlm kalmisti slota girim dedim bi oyuna girdim abi bu nasil oyun yok boyle bir oyun cok kolay scatter geliyor birde oyun icinde scater var yine müthiş bisi 5 tl ye 675 aldim simdiBana diyo herhalde xd.
Metin abi diğer adın ziya mı ??Yok o kendini biliyor bu arada 5 tlm kalmisti slota girim dedim bi oyuna girdim abi bu nasil oyun yok boyle bir oyun cok kolay scatter geliyor birde oyun icinde scater var yine müthiş bisi 5 tl ye 675 aldim simdi
Kimmis ziya la?Metin abi diğer adın ziya mı ??
Ben ??Kimmis ziya la?
Payfix attım dm den abi teşekkürler @Rooster ödülüm gelmediKimmis ziya la?
Malesef furki dağıtım konusu acacam kismetin varsa çıkarPayfix attım dm den abi teşekkürler @Rooster ödülüm gelmedi
Gel bura skerim ??Malesef furki dağıtım konusu acacam kismetin varsa çıkar
Şaka yapıyorum abim biliyorsun böyle takılıyoruz ya arada ondan dedimMalesef furki dağıtım konusu acacam kismetin varsa çıkar
AhahhaahahahahahhahasGel bura skerim ??
Açarken etikt atda kaçırmayalım bari abiMalesef furki dağıtım konusu acacam kismetin varsa çıkar
Simdik aciyomAçarken etikt atda kaçırmayalım bari abi
Metin abi diğer adın ziya mı ??
Hani gelen yok yaprağımMalesef furki dağıtım konusu acacam kismetin varsa çıkar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!