Mukemmelgönderdiler bile @BetAverse Destek yardımcı olduğu için call center ekibine tşkler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Mukemmelgönderdiler bile @BetAverse Destek yardımcı olduğu için call center ekibine tşkler
Borç mu verdin de alamadin@eydolu4731 @brkyldrmk napalim pasalar bazıları borc isteyenler sozunu tutmuo bizde bole kovuluoz?
Aynen ama bundan sonra babamin olu olsun sozunu tutmayana borc yokBorç mu verdin de alamadin
beni etiketledin bana borç vermişsin gibi olduAynen ama bundan sonra babamin olu olsun sozunu tutmayana borc yok
Geçmiş olsunAynen ama bundan sonra babamin olu olsun sozunu tutmayana borc yok
Yok aga tepkime attiniz ya onda ?beni etiketledin bana borç vermişsin gibi oldu
Borcumuz borç ne veririz ne de inkar ederizYok aga tepkime attiniz ya onda ?
eydolu racon remix (kvp pusu)Borcumuz borç ne veririz ne de inkar ederiz
O ne yav ???eydolu racon remix (kvp pusu)
özel rol yapacam takip falan yok ??? 3 maç tan oluşuyor kupon ilk maç 15.30 da tampines rovers maçı 6.5 üst ? en zor maçımız bu diğerleri kolay ?? kazanırsak sen ve @mahmut8021 e 27 TL ??eydolu racon remix (kvp pusu)
Knk bu ts ne oldu mk?özel rol yapacam takip falan yok ??? 3 maç tan oluşuyor kupon ilk maç 15.30 da tampines rovers maçı 6.5 üst ? en zor maçımız bu diğerleri kolay ?? kazanırsak sen ve @mahmut8021 e 27 TL ??
eyvallah adamsınözel rol yapacam takip falan yok ??? 3 maç tan oluşuyor kupon ilk maç 15.30 da tampines rovers maçı 6.5 üst ? en zor maçımız bu diğerleri kolay ?? kazanırsak sen ve @mahmut8021 e 27 TL ??
Korner bahsi mi takiliyon knk?özel rol yapacam takip falan yok ??? 3 maç tan oluşuyor kupon ilk maç 15.30 da tampines rovers maçı 6.5 üst ? en zor maçımız bu diğerleri kolay ?? kazanırsak sen ve @mahmut8021 e 27 TL ??
Wonn olmuş ama ödülüm gelmedigi için sonuclandirmiyorlar ???Knk bu ts ne oldu mk?
Yav 3 5 lira vardı ne edem ..fakirliğin gözü kör olsun ödül atan da yok ?Korner bahsi mi takiliyon knk?
Maç gelsin ödülün hazır ama gelmiyor mke?Yav 3 5 lira vardı ne edem ..fakirliğin gözü kör olsun ödül atan da yok ?
Lafı değişme gelse de gelmese de ödülü hakettin demistin ???Maç gelsin ödülün hazır ama gelmiyor mke?
tampines dk 3 0-1özel rol yapacam takip falan yok ??? 3 maç tan oluşuyor kupon ilk maç 15.30 da tampines rovers maçı 6.5 üst ? en zor maçımız bu diğerleri kolay ?? kazanırsak sen ve @mahmut8021 e 27 TL ??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!