Çok iyi biri knka bir ara çocuğu hastalandı yanlış hatırlamıyorsam o zaman dua etmiştik kardeşimize sevdiğim biriNerenin hiziri
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok iyi biri knka bir ara çocuğu hastalandı yanlış hatırlamıyorsam o zaman dua etmiştik kardeşimize sevdiğim biriNerenin hiziri
Şükür knkaiyiyim kardeşim sn nasılsın
Sen tanimazsin knka diğer tarafta çok tanıdım vardı ordsn muhabettim olanlar bilirSen kimsin ?
❤Çok iyi biri knka bir ara çocuğu hastalandı yanlış hatırlamıyorsam o zaman dua etmiştik kardeşimize sevdiğim biri
Diğer tarafin ilk sefirlerindenim kanka ben zaten 2019 san beri Nam-ı değer eski fenomenlerden RagnarLothbrok tanıdın mi ?Sen tanimazsin knka diğer tarafta çok tanıdım vardı ordsn muhabettim olanlar bilir
gorunmuyorsunŞükür knka
TanidimDiğer tarafin ilk sefirlerindenim kanka ben zaten 2019 san beri Nam-ı değer eski fenomenlerden RagnarLothbrok tanıdın mi ?
Diger taraf nere ?Diğer tarafin ilk sefirlerindenim kanka ben zaten 2019 san beri Nam-ı değer eski fenomenlerden RagnarLothbrok tanıdın mi ?
Yalaniyin ?Tanidim
Kesene bereketödüller yollandı emeğinize sağlık beyler
Tanıdım knka bende 2019 üyesiyimDiğer tarafin ilk sefirlerindenim kanka ben zaten 2019 san beri Nam-ı değer eski fenomenlerden RagnarLothbrok tanıdın mi ?
Okul ev hayat bu oldugorunmuyorsun
O ismi hatirladimYalaniyin ?
ödüller yollandı emeğinize sağlık beyler
ufak bı sorun var arkadaslar para hesaba dusmedı ondanKesene bereket. Bizimkisi daha ötmedi
dağıtımcıya düşmemişKesene bereket. Bizimkisi daha ötmedi
Doğrudur kanka eski nick neydi senin herkesin bildiğiTanıdım knka bende 2019 üyesiyim
Nickimin yarisini gasp etmissin dostumgorunmuyorsun
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!