bülten yoktu abi kartta 30 lira kaldıydı buraya attım başka sitelerde benim kart olmuyor 30 lira çöp oldu ***Sen basket yapardin nasıl oldu futbol yaptın hayret
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
bülten yoktu abi kartta 30 lira kaldıydı buraya attım başka sitelerde benim kart olmuyor 30 lira çöp oldu ***Sen basket yapardin nasıl oldu futbol yaptın hayret
shimizu iade kanka ne wonuYoko won shimizu won
bülten yoktu abi kartta 30 lira kaldıydı buraya attım başka sitelerde benim kart olmuyor 30 lira çöp oldu ***
2 ust muydu o pardon yashimizu iade kanka ne wonu
Kardeş sen basketci adamsın futbolu boşver oynamabülten yoktu abi kartta 30 lira kaldıydı buraya attım başka sitelerde benim kart olmuyor 30 lira çöp oldu ***
Roxas Vanguard basketin MK 2.ceyrek alır dedim sin anda attı 34-32 ilk yarı bitti 20 oynadım 50 oldu. Maç sonu alirina 47 attım 100 cekeyim diye. 3 çeyrek fark yedi mal takimbu liga proya hayranım ya 5 dakkada 3 gol çıkıyor zarar çıktı allahtan devam edicem
sendeki şans ***yan apartmanda yangın cıktı **
polis itfaiye ambulans yarra yedik hakkınızı helal edin orman değil bişey değil şehrin ortası en üst kat cayır cayır yanıyor suansendeki şans ***
Dünde bizim burda baya bi uzakta biyerler yandı ama bilmiyompolis itfaiye ambulans yarra yedik hakkınızı helal edin orman değil bişey değil şehrin ortası en üst kat cayır cayır yanıyor suan
Dikkat et sende yanma diğer tarafa kumarci olarak gidersen işin yaşpolis itfaiye ambulans yarra yedik hakkınızı helal edin orman değil bişey değil şehrin ortası en üst kat cayır cayır yanıyor suan
metoooooooDikkat et sende yanma diğer tarafa kumarci olarak gidersen işin yaş
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!