serdar ortaç sokaga düştü heralde yine onun sitesi burasıaynen helal olsun adamlara 3.20den fs eklemek ***.ister
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
serdar ortaç sokaga düştü heralde yine onun sitesi burasıaynen helal olsun adamlara 3.20den fs eklemek ***.ister
Bak oda vardı nasipte varsa fizandan geliyorsabahtan beri 50 dileniyom ankadanda çekecem şimdi
abi bilgin varmi fsden cikan kazanc futbolda devam ediliyomu veya biriktirsem 250 olumca ceksem sorun cikarmikiserdar ortaç sokaga düştü heralde yine onun sitesi burası
kanka istediğin yerde diye biliyorum valla ama genede sağlama alabi bilgin varmi fsden cikan kazanc futbolda devam ediliyomu veya biriktirsem 250 olumca ceksem sorun cikarmiki
Bets10 bana 16 tl den 50 vermişti geçen lerdeaynen helal olsun adamlara 3.20den fs eklemek ***.ister
genel anlamda kimse vermez abi 3.20den spinmi verilir mk bets10 a felan bise diyemem ben betcolarla kiyasljyrmBets10 bana 16 tl den 50 vermişti geçen lerde
o çevrimli ama kral bu çevrimsizBets10 bana 16 tl den 50 vermişti geçen lerde
250 abi minimum cekim neden anlamak istemiysn?Direk 235 çekim verdim ??
yaparsın kanka ecele etmeMin Max çekim 250 imiş mk
250 den aşağı oluyor mukiDirek 235 çekim verdim ??
Sporda geçerlimiyaparsın kanka ecele etme
Olmuyormuş şimdi okudum iptal de edemiyorum çekimi sporda gecerlimi250 den aşağı oluyor muki
kanka valla bilmiyom bana tam 250 çıktı girmedim hiç o toplara desteğede bağlanmıyorSporda geçerlimi
Bilmiyorum jojodan anlamamOlmuyormuş şimdi okudum iptal de edemiyorum çekimi sporda gecerlimi
olmaz abi yilbasinda herkes cektibeyler bu arada ilk çekim olacak payfix verdik bişey olur mu destege bağlanmıyor
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!