Analiz ettim 12 ye 60 flan hep aldım çevirdim oyun Sansa varsa çok para veriorKanka ben 2 atıyordum 2.40 da bozuyordum öyle öyle çevirdim ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Analiz ettim 12 ye 60 flan hep aldım çevirdim oyun Sansa varsa çok para veriorKanka ben 2 atıyordum 2.40 da bozuyordum öyle öyle çevirdim ?
Geldiğinde direk bozaydın spor yapardın** ben direkt hepsini bastim direkt ??
Aklima gelmediki direkt ilk elden patlayacagiGeldiğinde direk bozaydın spor yapardın
Kanka bende 2 attım sarı top geldi 30 tl de kırmızı geldi bozdum kasa 50 oldu 3 tl çevrim kaldı 5 tl daha attım direk kırmızı geldi çıktım amq ?Analiz ettim 12 ye 60 flan hep aldım çevirdim oyun Sansa varsa çok para verior
Keşke direk sarı gelseydi şans yükseliyor o zamanAklima gelmediki direkt ilk elden patlayacagi
Ben 2 kez çekildim sari geldi şuan cekilmesem kasa 600 700 düKanka bende 2 attım sarı top geldi 30 tl de kırmızı geldi bozdum kasa 50 oldu 3 tl çevrim kaldı 5 tl daha attım direk kırmızı geldi çıktım amq ?
En fazla 100 çekiyon zaten s i k t ir et ?Ben 2 kez çekildim sari geldi şuan cekilmesem kasa 600 700 dü
*** işde bizdeki sans boyle deneme bonusuyla 200 çekiliyordu 20 lirayı rulette 9 bin yapdim cekemedimEn fazla 100 çekiyon zaten s i k t ir et ?
Vay amq 9 k niye yaptın ki başının derdi ney ?*** işde bizdeki sans boyle deneme bonusuyla 200 çekiliyordu 20 lirayı rulette 9 bin yapdim cekemedim
Kanka geldi mi paran*** işde bizdeki sans boyle deneme bonusuyla 200 çekiliyordu 20 lirayı rulette 9 bin yapdim cekemedim
Jojo ödemiştir bizim üyelik var ya şans işteKanka geldi mi paran
Gelmedi halenKanka geldi mi paran
Kanka almadın mı senJojo ödemiştir bizim üyelik var ya şans işte
Yeni üyelere ozelmiydiJojo ödemiştir bizim üyelik var ya şans işte
Gelirse yaz kanka büyük ihtimal yarın gelirGelmedi halen
Kanka rulette 200 yapıp 50 yatırıp çekerim diodum rulet seviodum para fazlasını basan dedim geldi basdim geldi derken kasa 9 k oldu sonra ful 9 k basdim tak 0Vay amq 9 k niye yaptın ki başının derdi ney ?
Aynen belli olmaz belki gelir sen 100 çekim verdin mi kankaGelirse yaz kanka büyük ihtimal yarın gelir
Yok kanka kupon yaptım 79 veriyor gelirse ?Aynen belli olmaz belki gelir sen 100 çekim verdin mi kanka
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!