Ben 7 tane açtım geçen bi forumda spin veriyodu bide 40 tl total de multi hesaplardan 4k çektimJojo hesabımı kapatmasaydi koselik olurdum ***
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben 7 tane açtım geçen bi forumda spin veriyodu bide 40 tl total de multi hesaplardan 4k çektimJojo hesabımı kapatmasaydi koselik olurdum ***
Şuan maalesef kendime hayrım yok kardeşimSponsor olursan benim hesaptan oynayabiliriz
Gizli uyelikmi aciyonBen 7 tane açtım geçen bi forumda spin veriyodu bide 40 tl total de multi hesaplardan 4k çektim
Kral doncic 11 olur gibi ama risk 9-10 rahat maçta 4 kişi 10 atar yani o banko alperen de geçen rekor kırdı 18 atar bana göre lamelo asiste 8 tane rahat yapar sayı atarsa gelir ama mac kesin üsttür brooklyne güvenmem ama atabilirdeŞimdi bende yatırım yapcaktım 25 payfix hepsine oynicam en az 3-4 tane gelir gibi
Mefeye metefe yok benim boşverYok ** ne vermesi al bu özel oranlar kanka 10 tl mefete yap birinden al la bende çekim gelmez 4-5 saate kadar yoksa ben atardım
E heralde açtım çektim sonra hepsini kapattılar zaten isim bitmişti o vakit şimdi 5 tane daha açtım özel oranlara oynadım hepsindeGizli uyelikmi aciyon
Gizli uyelikte sadece btc üzeri çekim deilmi la ugrasamam ben öyleE heralde açtım çektim sonra hepsini kapattılar zaten isim bitmişti o vakit şimdi 5 tane daha açtım özel oranlara oynadım hepsinde
Bide paparaGizli uyelikte sadece btc üzeri çekim deilmi la ugrasamam ben öyle
Murat knka bende üye deilim üye olsam bende alabilir miyim acabaBizim linkten ol ama ?
Üye olsaydın bu zamana kadar ben deyince mi olasın geldi Sırayla hallederiz ya ama beni bu konuda sıkıştırmayınMurat knka bende üye deilim üye olsam bende alabilir miyim acaba
Tamam teşekkür ederim evet sen diyince cazip geldi doğrusu bu ?Üye olsaydın bu zamana kadar ben deyince mi olasın geldi Sırayla hallederiz ya ama beni bu konuda sıkıştırmayın
Hangileri iyi usta ben tam bakamdm islerm varda tavsiyen varmi10 lira ativerin de bizde oynayalım hava soğuk çıkamıyoz dışarı
Bas gitsin hepsine 3ü gelir bana göreHangileri iyi usta ben tam bakamdm islerm varda tavsiyen varmi
Hangisi ki onlar bahsettiklern )Bas gitsin hepsine 3ü gelir bana göre
Şengün 18 atarHangisi ki onlar bahsettiklern )
Bide doncic bahsinden eminimŞengün 18 atar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!