Yanlış listeden cektin knkOlım yükledim yüklenmiyo mu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yanlış listeden cektin knkOlım yükledim yüklenmiyo mu
Eline sağlık kanka goruulduOlım yükledim yüklenmiyo mu
Bence takip etmedigim için banada ödül vermelisin sabah beri neyi takip etsem yattı bunu takip etmedim yatmasin diye ????????????Açılmıyo mu olum telefon kilitlendi mk sitesinin
Cıkmadı sonucta kanka sıkıntı yok ?Yanlış listeden cektin knk
Aga yanlış ludtrfen cekildi
O yanlış kişiye cikmamiskiAga yanlış ludtrfen cekildi
Kesene bereketOlım yükledim yüklenmiyo mu
1 sıra kayınkayınca hak geçiyor kankaCıkmadı sonucta kanka sıkıntı yok ?
Çektiğinde 9 katılımcı var 8 olacak 1 sıradan hak geçerYanlış ney kardeşim anlamadım
Mandalınayı cıkarıcaktık kanka sen yanlıs lısteden cektın ama yınede cıkmadı ona bişe değişmezYanlış ney kardeşim anlamadım
1 sıra kayınkayınca hak geçiyor kanka
Liste 8 kişi 9 kişi yazıyor cekiliste ?Özelden kazananlar payfix sallasın
Senı 2 kere ekledok alı reıs gene cıkmadı abdestlen gel ?Liste 8 kişi 9 kişi yazıyor cekiliste ?
9 kişilik listeden çekildi asıl liste 8 kişi idiYanlış ney kardeşim anlamadım
Sıralama ile çıkma şansı vardı.Mandalınayı cıkarıcaktık kanka sen yanlıs lısteden cektın ama yınede cıkmadı ona bişe değişmez
Yeni roll gelecek kedim lmutu eskı lısteden cekmıs evet ama cıkan adamlarada sımdi ayıp olur yenı rolde telafı ederız hatamızı9 kişilik listeden çekildi asıl liste 8 kişi idi
1 saattir takip ediyom şimdi tekrar mi roll takip edicem kalsın.Yeni roll gelecek kedim lmutu eskı lısteden cekmıs evet ama cıkan adamlarada sımdi ayıp olur yenı rolde telafı ederız hatamızı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!