Bobrek lazimAllah ina şükret ..la sen benim yerimde olsan intihar edersin o zaman ???
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bobrek lazimAllah ina şükret ..la sen benim yerimde olsan intihar edersin o zaman ???
100 bine veririm abiBobrek lazim
Payfix şal100 bine veririm abi
Reis biraz anlatsanaa yok mahallelerinde yoklukta büyüdük adananın dar sokaklarında bi farkımız yok anlat dinlim reisAllah ina şükret ..la sen benim yerimde olsan intihar edersin o zaman ???
Dayı bu suskunluğun parayı vurmandan dolayıydı biliyorum payfix atıldı ??Payfix şal
Payfix şal100 bine veririm abi
Yok. La valla para yokDayı bu suskunluğun parayı vurmandan dolayıydı biliyorum payfix atıldı ??
Herşey ulu orta anlatılmaz ....ama şükret ki bakmakla yükümlü olduğun çocuk falan yok. Şu an mesela issizsin paran yok . Çocuklarının senden birşeyler istediğini düşün ve alamadığını düşün .....Reis biraz anlatsanaa yok mahallelerinde yoklukta büyüdük adananın dar sokaklarında bi farkımız yok anlat dinlim reis
Sen düşün biraz aklını başına toplaHerşey ulu orta anlatılmaz ....ama şükret ki bakmakla yükümlü olduğun çocuk falan yok. Şu an mesela issizsin paran yok . Çocuklarının senden birşeyler istediğini düşün ve alamadığını düşün .....
Enik rasiSen düşün biraz aklını başına topla
Hah sole gercegi gorEnik rasi
Aleykum selamSelamlar herkese
As bro hgSelamlar herkese
BenPayfix şal
Aleykum selam dostSelamlar herkese
Valla reis haklısın ne desen öyle bi yükümlülüğüm yok çok şükür ama benımde sıkıntılar büyük çalışınca en para getirince eve en kral evlat ben oluyorum çalışmayınca en kötü ben oluyorum param olmayınca evden göndermeye çalışan bi ailem var insanın zoruna gidiyor psıkolojısı bozuluyorHerşey ulu orta anlatılmaz ....ama şükret ki bakmakla yükümlü olduğun çocuk falan yok. Şu an mesela issizsin paran yok . Çocuklarının senden birşeyler istediğini düşün ve alamadığını düşün .....
2 saat sonra bende 100 olacak 1 tl 1 sabaha kadar oynarımPayfix şal
Yok. La valla para yok
Hepimiz ayniyiz Sıkıysa eve ekmek getirme anında kendini kapının önünde bulursun kimsede yüzüne bakmaz.bu devirde Lanet olası para hersey olmuş malesefValla reis haklısın ne desen öyle bi yükümlülüğüm yok çok şükür ama benımde sıkıntılar büyük çalışınca en para getirince eve en kral evlat ben oluyorum çalışmayınca en kötü ben oluyorum param olmayınca evden göndermeye çalışan bi ailem var insanın zoruna gidiyor psıkolojısı bozuluyor
Allah yardimcimiz olsunValla reis haklısın ne desen öyle bi yükümlülüğüm yok çok şükür ama benımde sıkıntılar büyük çalışınca en para getirince eve en kral evlat ben oluyorum çalışmayınca en kötü ben oluyorum param olmayınca evden göndermeye çalışan bi ailem var insanın zoruna gidiyor psıkolojısı bozuluyor
Amin aminAllah yardimcimiz olsun
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!