Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rolling Kadıköy Rolling'i vol3

eydolu4731

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Reis biraz anlatsanaa yok mahallelerinde yoklukta büyüdük adananın dar sokaklarında bi farkımız yok anlat dinlim reis
Herşey ulu orta anlatılmaz ....ama şükret ki bakmakla yükümlü olduğun çocuk falan yok. Şu an mesela issizsin paran yok . Çocuklarının senden birşeyler istediğini düşün ve alamadığını düşün .....

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Herşey ulu orta anlatılmaz ....ama şükret ki bakmakla yükümlü olduğun çocuk falan yok. Şu an mesela issizsin paran yok . Çocuklarının senden birşeyler istediğini düşün ve alamadığını düşün .....
Valla reis haklısın ne desen öyle bi yükümlülüğüm yok çok şükür ama benımde sıkıntılar büyük çalışınca en para getirince eve en kral evlat ben oluyorum çalışmayınca en kötü ben oluyorum param olmayınca evden göndermeye çalışan bi ailem var insanın zoruna gidiyor psıkolojısı bozuluyor

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Valla reis haklısın ne desen öyle bi yükümlülüğüm yok çok şükür ama benımde sıkıntılar büyük çalışınca en para getirince eve en kral evlat ben oluyorum çalışmayınca en kötü ben oluyorum param olmayınca evden göndermeye çalışan bi ailem var insanın zoruna gidiyor psıkolojısı bozuluyor
Hepimiz ayniyiz Sıkıysa eve ekmek getirme anında kendini kapının önünde bulursun kimsede yüzüne bakmaz.bu devirde Lanet olası para hersey olmuş malesef

eydolu4731

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Allah yardimcimiz olsun

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap