Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dayı yeni rolden çıktılar dedim sigara molası versinler bide benim az huyum var kazanalım ama 1 ama 2 saat olsun kimse eli boş dönmesinYuh a koyim sabaha bitmez ??
Şaka la 2,30 daBen kactim o zaman Allah geride kalanlara sabir versin ?
Yok saat 8 olsun ** dnskkdksDayı yeni rolden çıktılar dedim sigara molası versinler bide benim az huyum var kazanalım ama 1 ama 2 saat olsun kimse eli boş dönmesin
Yaw yeterki kazanDayı yeni rolden çıktılar dedim sigara molası versinler bide benim az huyum var kazanalım ama 1 ama 2 saat olsun kimse eli boş dönmesin
UZAAAA ??Ben kactim o zaman Allah geride kalanlara sabir versin ?
Kazanda kanka kazananladda maçlara yetişsin yetişsin ki kasansinDayı yeni rolden çıktılar dedim sigara molası versinler bide benim az huyum var kazanalım ama 1 ama 2 saat olsun kimse eli boş dönmesin
Amaç o dayı 3 gündür hep voleybol dan gidiyo arkadaşlarYaw yeterki kazan
La hafta sonu dünya maç var ödül alırsan sabır et la az VeyselimKazanda kanka kazananladda maçlara yetişsin yetişsin ki kasansin
Yav voleybolu ciksranin 7 ceddinu *****.Amaç o dayı 3 gündür hep voleybol dan gidiyo arkadaşlar
He ** var da bize mi var parasi olana var?La hafta sonu dünya maç var ödül alırsan sabır et la az Veyselim
Bende sana küstüm
Denge parayi odemediyse bu roll nasil açıldıBu arada denge hala parayi ödemedi?
Kanka gündüz iş var amk11 e kadsrLa hafta sonu dünya maç var ödül alırsan sabır et la az Veyselim
O kadar da boş değiliz la ağa olmak kolay mı?Denge parayi odemediyse bu roll nasil açıldı
NiyeBende sana küstüm
Çok konuşuyorsun bak fatihHe ** var da bize mi var parasi olana var?
Dünya para vurdun hiç sordun mu bise lazım mı die
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!