Ulan hadi peşpeşe 2 gol be
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hiçbir fikrim yok hocam gözlüklerle ilgili olabilir Zaten yatışa doğru gidiyor kupon@Rooster kac kere yeniledim konuyu yeni gördüm 35 dk geçmiş bende yeni cıktı katılım falan için demiyorum dostum neden görülmedi onu merak ettim
Dostum katılım için demedim zatenHiçbir fikrim yok hocam gözlüklerle ilgili olabilir Zaten yatışa doğru gidiyor kupon
Biliyorum biliyorum Hocam hep siz mi espriyle yaklaşıcaksınız sorulara? Tekrar böyle bi sorun olursa iletir misin?Dostum katılım için demedim zaten
Kanka niye canlı destek gibi konusuyonBiliyorum biliyorum Hocam hep siz mi espriyle yaklaşıcaksınız sorulara? Tekrar böyle bi sorun olursa iletir misin?
Tamam sevgili okurum bilgi geçerimBiliyorum biliyorum Hocam hep siz mi espriyle yaklaşıcaksınız sorulara? Tekrar böyle bi sorun olursa iletir misin?
Hoşuma gidiyor Sizin gitmiyorsa söyleyebilirsinizKanka niye canlı destek gibi konusuyon
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!