en onemlisi atnan yok atnan kimse ses etmesin onaTurbo theflas yok Oh beeee
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
en onemlisi atnan yok atnan kimse ses etmesin onaTurbo theflas yok Oh beeee
Bencede papara var ilk ödülde ben cktm onu sana atsn 2 odulde adminde bana uyarmi@Admin benim.paparam kapali hocam 4 aydir sadece payfix mefete ve iban var
Forum serefineharbi bugun deli para yedin dayiko
Değişmiş değişmiş. Bi sponsor ol roll yapak diyoz cevap bile vermiyoDayi hiç selam yok degiştinmi şennn
Iyi bakDayi sana her daim cvp veriyorum ben gorunce Uzdun yaziom cevap yok ?
Helal CevoDusmanlari çatlatmaya devamkeee
@Cevik42 onu kurşuna dizerrr Aquman senide yeni gordum hosgeldin brom ?en onemlisi atnan yok atnan kimse ses etmesin ona
Kesenize bereket
- sylvestr
- Aquaman
- Gambler67
Özel den yazın Papara!
Dayi bakiom valla ?Iyi bak
yaslilik iste kanka dun bana sovdu saydi bugun bayram harcligi verdi gittikce yaslaniyor dayimDeğişmiş değişmiş. Bi sponsor ol roll yapak diyoz cevap bile vermiyo
Aga benim ödülü @dodoyazyeter e gönder dedim ya begendin gönderiyi o bana papara atıcak bende payfix yok
Ben sadece çekim paylaşı ordan yapıyorum. Genelde cekimlerim 100 tl olmasına rağmen paylaşmaya çalışıyorum. Ama nedense yüksek kazananlar hep aynı bahane borclara gitti şurada borcu olmayan 1 allahın kulu varmı sence ? Birde artık forumda dağıtım yapmıyorum diyenler nedesen dagitimlara çekiliş lere giriveriyorlar.La neyin muhabbetini yapiyorsun snden çok dağıtım yapmışım snn gibi özelden çekim paylaş yapmıyorum konuşturma beni
Dayiyi paket etmişler dedine gore 1 gunde ?Değişmiş değişmiş. Bi sponsor ol roll yapak diyoz cevap bile vermiyo
Ebenin .. banlayin lan beni bu ne anam sikildi ** sigara param kalmadiDeğişmiş değişmiş. Bi sponsor ol roll yapak diyoz cevap bile vermiyo
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!